Toysdaily 玩具日報

查看: 13869|回復: 15

[活動展覽] 玩具日報會員們請支持[慈善捐贈禮物2016]善舉

敬請玩具日報會員們支持[慈善捐贈禮物2016]善舉,愛心捐出玩具给貧窮及有需要的小朋友吧~
{:1_211:}{:1_211:}{:1_211:}

玩具收集點在多個大型領展屋邨商場內,截止日期為本星期日(24/1)為止,大家想捐出手上玩具做愛心善事,那大家可以快手行動吧~ go go go!!!
:43::43::43::43::43:

http://attach.getjetso.com/…/20160113_3314af2e2afb1e72be1c8…

絕對唔支持 玩具又唔係必需品 樣樣都提供俾佢地 仲邊會上進 唔好助長呢種不良風氣
我係超人哈哈哈 發表於 22-1-2016 10:24 PM
絕對唔支持 玩具又唔係必需品 樣樣都提供俾佢地 仲邊會上進 唔好助長呢種不良風氣

同意, 仲要係LINK搞, 更加唔會支持
千其唔好好心做壞事

話說無良LINK迫害各大小玩具店加2~5倍令佢地被迫結業,馬上轉比莎莎馬拉虫
話說無良領展迫害各大小玩具店加2~5倍令佢地被迫結業,馬上轉比莎莎馬拉虫
話說無良領匯迫害各大小玩具店加2~5倍令佢地被迫結業,馬上轉比莎莎馬拉虫

而家又做show叫人捐,你旗下商場D玩具店去曬邊,仲有面叫人捐??????????

桃李滿園咸桔橙
桃李滿園咸桔橙
桃李滿園咸桔橙
食大便味咖哩啦
攪到冇曬良心鋪…………

絕對唔支持............
kamitodemo 發表於 23-1-2016 10:26 PM
話說無良LINK迫害各大小玩具店加2~5倍令佢地被迫結業,馬上轉比莎莎馬拉虫
話說無良領展迫害各大小玩具店加 ...

同意, 就算唔係LINK搞都無咩意思了, 何況係佢地搞?
我凌願自己親手送比D有需要既人都吾會經尼D機構去領功,
我也不會支持:60:
我之前把自己唔要既玩具送去玩具銀行,全新sw系列
香港國際機場 - 第三跑道. 幾多億話?
其實上述捐贈活動捐贈活動, 應該由社處舉辦.
SUPPORT NOT SUPPORTING LINK!!!
值得支持的~~~~~~~