Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 9981ctm

[非官方產品] 2015年變形金剛三方大事回顧!!

謝樓主辛苦打文!
好正既回顧帖,
岩晒d新手(我)入門:handshake:
師兄,勁!{:1_377:}睇得出你對變形金剛非常有愛。:love:
早幾日睇完忍唔住出去買左隻DX9洛廸文{:1_377:}

正唔正先?  發表於 28-1-2016 09:27 PM
隻洛迪文當然正啦
現在想買格威龍唔知買邊間廠出的好
吃喝玩樂 發表於 28-1-2016 10:41 PM
隻洛迪文當然正啦
現在想買格威龍唔知買邊間廠出的好

我自己覺得dx9最差係手指會好易甩(如果用洛迪文拳頭咪好....),
有師兄話腳難變,所以睇你接唔接受到,要等FT真係今年唔知出唔出到.....
(我估2016年尾出到掛....)
用消去法去諗,入哩隻玩著先,FT好評咪放DX9入FT囉,
因為如果FT差,到時都未必追得番DX9....
而且DX9格威放出去點都有二三佰掛?
到時咪當唔要隻舊,多幾佰蚊平咗入隻新....
9981ctm 發表於 28-1-2016 11:07 PM
我自己覺得dx9最差係手指會好易甩(如果用洛迪文拳頭咪好....),
有師兄話腳難變,所以睇你接唔接受到, ...

我都係聽講手指會好易甩,所以心大心細
正 post, 啱晒我呢D老變�三方新手 :$

拉勻黎講,哪個三方牌子最正?
自已非中實老變粉C, 之前D話中話中但到最後重係冇入,
但偏偏對Le隻 C子文 就情有獨中, 後追完白C後再入黑C...

剛剛見到樓主post隻洛廸文睇睇下又覺不錯....:26:

都係祝:{:1_235:}

我第三方比較少!
支持一下先,,,老變越出越好,特別係第三方

三廠令正廠都越出越正,真係有競爭先有進步{:1_377:}