Toysdaily 玩具日報

查看: 11920|回復: 19

請支持正版玩具, 反對 NDS R4 翻版賊!!

頭像被屏蔽
同 d 明星講先啦 !
支持macross.大大
原文章由 bandan大幹部 於 22-5-2007 02:51 PM 發表
同 d 明星講先啦 !

:he::he:
我連R4都唔會玩.
幾百抆買隻低B GAME 番屋企玩
放番出去100都唔值~~~
原文章由 Macross. 於 22-5-2007 02:47 PM 發表
請支持正版玩具, 反對 NDS  R4  翻版賊!!

如果佢地話反對電腦軟件翻版賊咁你又會點?:?
大勢所吹, 順勢而行, 搭地鐵o既時候總有幾個用家係左近:)
R4賣得咁衡遲早都被人拉....
我部門成十個人得一個同事堅持唔完全唔玩老翻,
佢買既game唔多,一個月2-3隻,
但佢每隻game都好認真咁煲,真係好佩服。

我自己就由以前完全翻版變成而家一半一半,
xbox 360同PS3,我買正版,
尤其係xbox 360,二百幾唔貴,而且好多都好有誠意,超值。
PS3的game未有好野,所以好多時一個月都未必買一隻。
至於PSP、NDSL同Wii,
我就選擇老翻,PSP有乜奶油用MS快過正版load碟,仲要慳電d,
NDSL一張卡幾十隻game,方便咁多,無計,
至於Wii,你話3、4百蚊買隻Flash既體感game,我唔得。
(唔好意思,以上唔係玩翻版既藉口,只係個人感覺而已)

叫人玩正版的人多的是,
但又有幾多個人真真正正完全唔玩翻版呢?
:o被反了
好在我仲有十幾隻正版game係度 交換身份:shy:
Totally support!!!!
I hate those people who use R4 card!!!!:*
頭像被屏蔽
支持反老翻post
原文章由 Macross. 於 22-5-2007 02:47 PM 發表
請支持正版玩具, 反對 NDS  R4  翻版賊!!

Strongly support!
我到現在都玩正版...:shy: