Toysdaily 玩具日報

查看: 6573|回復: 16

[3A/ threezero] 3A Toys - LONELY DARK LADY TQ 1/6TH

From WO3A
http://www.worldofthreea.com/thr ... lnsrq82cquqlfffw02s

LONELY DARK LADY TQ 1/6TH

October 30th!
$140 usd price includes shipping, Bambaland only!

the leather so much like medicom's, not sure about the life
星戦熱真係吾講得笑、咁都有得出、佩服∼∼
真係...........肉酸太另類:cool:
:p 不錯極有創意
:Q潮~~~~LEE家野我真係識條春咩:47:
其實原本將黑武士二次創作改成3A風格嘅女角咦個主意係唔錯嘅...
就好似侍大將又或者playart 改版都出得好正好有個人風格.
不過3A咦隻真係完全曬哂咦個發揮機會, 全部都係舊野左貼右拼加個黑武士頭就算...
其實花小小心思將布袋同手榴彈改為皮帶同3A風格嘅生命維持裝置類似物品都好好多啦係咪呀:42:

起碼都要改返個劍柄同布袋啦!宜家好聽啲就係搵fans錢都毫無誠意交貨算數. 難聽啲講句就係收檔前出埋啲垃圾搵埋你地最後咦㓎就算...

[quote]irvinchu 發表於 28-10-2015 07:07 PM
其實原本將黑武士二次創作改成3A風格

認同,浪費了3A Crossover Star Wars的Idea
照睇呢堆野係冇拎license 的, 就算有但咁重口味典頂先...:no:
有頭雕都可以自己組一個了, 不用買3A的
其實邊個會買呢D『收藏品』:cool:
其實如果比多一份心思, 加多一份誠意.
我諗必定會有人支持... 起碼我會買...

3A一定有能力做更好. 但宜家衫褲, 小布包, 手榴彈都係舊
什至連改下手型都癈事!!
認認真真出隻原力手勢好難咩?!!