Toysdaily 玩具日報

查看: 7883|回復: 15

[玩具攝影] 戰爭機器兩兄弟!

啱啱入咗SHF War Machine Mark 2, 將佢同以前買落嘅山口式War Machine放埋一齊用Iphone影咗相, 襯爆!

支持樓主。SHF war machine mark ii 上色不錯,只差無水印。另war machine mark I SHF 版正啲
靓圖...謝謝分享!{:1_220:}
War Machine MK 1 黎講我自己都鍾意山口式多d,支持:DD
山口式WM其實唔差,個時減價都買左隻
WarMachine MK1 我都係LIKE山口式多過SHF....:handshake:
另外細細隻山口式Mini WarMachine MK1, 又幾型, 可做到好誇張的動作.:$
mk1 better than 2
機械感重d
個人認為shf war machine mk1個比例怪怪哋,好方形吓,山口式相對就自然啲,但係就衰就衰在做工比較粗糙,啲關節又鬆,所以有辣有唔辣啦!不過當然,如果計全個ironman系列,我都係鐘意shf多啲!

支持下:78:
我隻山口WM1腳軟到自己企唔到的

你地係咪一樣?

定係我由谷入左假貨?
isotoys 發表於 28-10-2015 08:07 PM
我隻山口WM1腳軟到自己企唔到的

你地係咪一樣?

我嗰隻都好鬆, 呢樣嘢SHF真係做得好好多!
頭mk2靚d, 身就mk1型我覺得
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7606112&ptid=244225]isotoys o
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7606112&ptid=244225]isotoys o

師兄
買到腳軟既就肯定係正版,錯不了
反而買到個腰骨硬企得值既,就要小心係咪買到假野:DD

GJ TD{:1_377:}
話網頁改版數以年計,改完都唔覺太大分別,夠晒USER FRIENDLY
同劈價場門口貼住最後三天一樣,夠晒親切
加緊板塊分類方便管理,不過感覺成個壇靜左,唔知關唔關事?
可能工作量太大,手機回應食字問題出現咁耐都未得閒FIX
而家加埋彈出式廣告,真係充份睇得出啲人係做緊野

上面兩段俾食字怪食左,我想刪都刪唔到,麻煩有能者代勞:64: