Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: linkchan

[玩具攝影] +++聖衣神話 神處女 「既華麗,又易玩」50P+++

iorik 發表於 28-10-2015 08:48 AM
尋日頑仔已經帶頭劈,7舊半,日版,係好多人追捧o既日版。

應不應該等6個月甚至一年再判斷炒得起嗎? :36:
頑仔sold out咗啦,除非佢肯不斷拎出黎就有機會買到平嘢:42:
真係好靚,不過唔敢買,一買就中埋其他
ray文 發表於 26-10-2015 05:34 PM
支持一下先........神處真係好鬼正, 十分華麗......不論星座及聖衣形態都正到爆.....係要挑剔既話, 算係對 ...

ray兄 言中帶意 {:1_220:} 睇黎又係雙入啵{:1_377:}{:1_374:}
樓主好有心機影,相片好靚!:handshake:
先對不起各位師兄.....!!!!
小弟真心覺得黃金魂非常醜.....
完全違背車田/ 荒木 / 姬野 既 美型而簡潔設計....十分畫蛇添足.....
有點因為神聖衣而畫公仔畫出腸了....
Very beautiful photos. Thks! Ching, want to know this series 易跌件ma?
edwardlok1234 發表於 29-10-2015 05:30 AM
ray兄 言中帶意  睇黎又係雙入啵

冇咩特別意思呢...........:78:
我通常單入.......:shy: