Toysdaily 玩具日報

查看: 4364|回復: 11

[個人收藏] 舊物新入: Marvel Select Thanos

細過玩過Heman之後一路好小玩美玩,但自從出左Marvel電影系列,突然間對幕後大佬Thanos大愛,想搵玩具入手。除左今年年頭既Marvel Legend之外冇乜產品,但買齊一套要千銀先砌到一隻,太貴。轉向追Marvel Select,搵左好耐終於偶然響小商鋪見到,唔洗考慮即刻入手,兩魚半大件超聚手。

雖然缺點好多,例如可動性不足,上色出界,但美玩勝在上色同關節都夠哂實淨(美國D玩具安全標準超高,不易掉色),可以真正上手玩。加上造型突出,著重肌肉感,Thanso霸氣盡現,絕對係好物。HT個隻都好正,但分分鐘要兩三隻牛,都係買住呢隻止渴。

:help:隻3.75吋我找不到~~~~~~~~~~
有冇師兄知無限手套點換?本身個隻手超難折出黎。

heishuntam 發表於 24-10-2015 09:51 PM
隻3.75吋我找不到~~~~~~~~~~

信鵝3樓見到有
不過要2魚幾{:2_253:}
:Q係??邊間 3吋果隻精緻D 不過大大這隻就可以連其他6吋一起玩~:$Thanos萬歲
要出很大力才拔出手 換了手套的
{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
heishuntam 發表於 24-10-2015 09:51 PM
隻3.75吋我找不到~~~~~~~~~~

今日響信和3樓hobbybase買到,重有兩隻現貨
qrwe 發表於 28-10-2015 11:36 PM
今日響信和3樓hobbybase買到,重有兩隻現貨

:$出外靠朋友~THX明天去看看~謝謝
heishuntam 發表於 29-10-2015 06:50 PM
出外靠朋友~THX明天去看看~謝謝

今日去到3點未開:no:
我上次響fb留message俾店長,話要一隻即晚去羅,佢有覆同真係羅開一隻留俾我,你可以試下。