Toysdaily 玩具日報

查看: 6858|回復: 16

[個人收藏] 大件夾抵食, 價性比一流的 Neca 1/4 Penguin

小弟除了鍾意路蘭三部曲的batman外, 添布頓的頭兩集batman亦非常喜歡, 特別係第二集, 之前HT曾公佈得到第二集的拉臣, 令我非常期待, 但之後又話唔會出, 好失望好彩Neca公佈會出1/4 企鵝, 雖然係1/4, 但好少廠牌會出, 所以照入, 而且呢隻價性比超高, 頭雕9成似, 件大褸合格有餘, 配件亦足, 講真以咁的價錢, 收貨有餘, 用黎粗玩都抵!!!!

呢個樣放在家,半夜唔敢行出廳!

多謝好物分享!
ilove12inch 發表於 20-10-2015 06:48 PM
呢個樣放在家,半夜唔敢行出廳!

多謝好物分享!

哈哈哈, 呢隻都ok, 但之前隻彊屍真係唔敢買啦
呢隻堅正,上色進步好多,性價比一流
交叉人 發表於 20-10-2015 08:25 PM

我睇佢公佈時已經覺得好好, 大貨仍然保持到, 呢個價錢根本無投訴
交叉人 發表於 20-10-2015 08:25 PM

NECA 1/4 越來越掂,可能係角色有關,如果smokey eyes 或面具樣就一流,但如果係人樣就嘛嘛地。另外小弟好想買1/4 Arkham Knight, 但至今仍未找尋到⋯
jcvcheng 發表於 20-10-2015 09:42 PM
NECA 1/4 越來越掂,可能係角色有關,如果smokey eyes 或面具樣就一流,但如果係人樣就嘛嘛地。另外小弟 ...

同意, 由於冇咩廠出過同頭雕好似, 所以佢成為我第一隻Neca
jcvcheng 發表於 20-10-2015 09:42 PM
NECA 1/4 越來越掂,可能係角色有關,如果smokey eyes 或面具樣就一流,但如果係人樣就嘛嘛地。另外小弟 ...

AK BATMAN早排肥脆有見過WOR,希望幫到CHING
呢隻真係好靚,如果我有迷套戲我都會入

剛出個排, 我見兩三盒係 toy hunter 無人買

我見佢唔係太特別所以都無入

因為之前係淘寶入左上一隻1/4 neca batman, 都差不多. 但只係300多人仔.

呢隻又係掂,之前見ht同蕉仁都有,地庫有間早前開訂但就炒炒地價
地方有限,等等佢return會否比之前上色進步先
isotoys 發表於 20-10-2015 10:16 PM
剛出個排, 我見兩三盒係 toy hunter 無人買

我見佢唔係太特別所以都無入

隻batman三百人仔:@
交叉人 發表於 20-10-2015 10:23 PM
呢隻又係掂,之前見ht同蕉仁都有,地庫有間早前開訂但就炒炒地價
地方有限,等等佢return會否比之前上色 ...

講真,Neca平還平,但隻隻1/4邊有咁多位
超期待 隻neca begins, 最喜歡跟比例。
hmsam76 發表於 20-10-2015 09:42 PM
我睇佢公佈時已經覺得好好, 大貨仍然保持到, 呢個價錢根本無投訴

我等緊哩隻NECA 1/4 BATMAN BEGINS 俠影之謎,到時我一定會影晒手頭上4隻唔同廠o既 1/4 Christian Bale版BATMAN出黎整返幅大合照!
NECA 細細隻果D都唔錯~唔止1/4:)