Toysdaily 玩具日報

查看: 13228|回復: 13

[詢問] megahouse variable action heroes 真假問題

話說琴日喺 信鵝 蒸粉
入左盒 路飛 5魚10蟹有找,仲要日版

(我深信蒸粉唔會賣假嘢,因為都係紅貓金貼)

我一心諗住搵埋 卓洛 同 艾斯

不過成個場一係唔啱價,一係無貨

但我入過兩間鋪竟然見到有齊 路飛 卓洛 同 艾斯

價錢仲要只係200幾(貼住 特價),望一望 金貼黑貓+數字

我自覺覺得佢係假就無考慮離開該店,

想問呢個系列係咪已經有大通版/假貨?

因為我打算上 丫苦 追番 卓洛 同 艾斯

同埋我嘅理解日版係 金貼紅貓 有無錯?

仲有無特徵可以判斷係真貨/假貨?

求高手解答!!!!!
megahouse one piece variable 已出A貨..日版貼紙.好易分.包裝位置不同.賣二百幾.賺死..!

係信鵝見到有A貨..放係門口...重有SHF Naruto ,,.!
我知假貨都有金貼,真係好PK,都唔知點分!!
琴日見到金貼 但黑貓+數字架
卓洛好似沒有金貼 我見冇輪行/日版都是右下角銀貼
好似話得 路飛 羅 日版係金貼紅貓,卓洛 艾斯 日版係 銀貼紅貓
:36:我買的日版路飛是金貼紅貓, 沒數字, 日版卓洛是銀貼紅貓, 沒數字
不過路飛正版腰帶好似易爛,有咩方法修補? KO 無哩個問題,但某D位置關節薄弱易斷!
睇做工好易区分,TAOBAO先几十蚊一只
wakoo 發表於 20-10-2015 02:04 PM
megahouse one piece variable 已出A貨..日版貼紙.好易分.包裝位置不同.賣二百幾.賺死..!

係信鵝見到有A ...

我都見過邪神版SHF魂限佐助, 見到個樣一定嚇Q 死...............:@
VA Heroes 老翻冇對比下睇落去都幾真,但拎上手係完全兩回事。
近期真係好多假野...
有d仲打正招牌話佢係山寨貨
denniskwong 發表於 28-10-2015 11:08 AM
近期真係好多假野...
有d仲打正招牌話佢係山寨貨

艾斯 我最後喺 丫虎 入左 日版

6魚
wpy0411 發表於 28-10-2015 06:51 PM
艾斯 我最後喺 丫虎 入左 日版

6魚

呢個價對我講都唔平...