Toysdaily 玩具日報

查看: 10062|回復: 12

[玩具報告] Phicen - Liesel Van Helsing 吸血鬼獵人 (好好玩)

呢排對Phicen越黎越有信心,上年起Phicen真係進步好多。
Body 鋼骨當然正,近期新品都針對美國市場出,唔少好野, 只係香港人唔識。
好似Zatanna, 大部份人意為係葉璇魔術師。。。
呢個Liesel Van Helsing 我諗各位Ching睇完官圖,就彈左。
細佬膽粗粗入左,開箱。。。個樣好唔得。頭型額闊又突下巴窄,面大眼細輪淺。
有諗過用其他頭。諗左一晚,用個化妝apps simulate下,又OK喎。。。
如是者又落手改妝。我自己覺得算OK啦。呢套Phicen好好玩,推介 {:1_377:}

非常欣賞師兄玩女fig果種熱情
新素體?好似未出過咁谷奶的素體,好澎湃!

謝謝分享!
其實呢類做型我ok,  只係超大胸趕客 , 又換吾到body ...
ilove12inch 發表於 19-10-2015 07:20 PM
新素體?好似未出過咁谷奶的素體,好澎湃!

謝謝分享!

唔知係咪新素體,我未買過淨素體,唔識分。
心口又唔覺大左,澎湃感, 可能係佢D 手腳幼。對比起來澎湃D。
KC@toys 發表於 20-10-2015 12:57 AM
其實呢類做型我ok,  只係超大胸趕客 , 又換吾到body ...

應該只係一般大胸,唔係playtoys超大胸果隻。
可以換body, 但實物唔係好夸張。主要係要搞個頭
rilplsc06 發表於 20-10-2015 09:54 AM
應該只係一般大胸,唔係playtoys超大胸果隻。
可以換body, 但實物唔係好夸張。主要係要搞個頭

我意思係件衫個胸位吾啱中胸,換完都吾靚{:2_241:}
正呀,多謝分享:handshake:
KC@toys 發表於 22-10-2015 04:52 AM
我意思係件衫個胸位吾啱中胸,換完都吾靚

係、真係用唔倒中胸 {:3_149:}
ching,請問Phicen產品,邊度買?
very good. Can tell where to buy?

thx!
ff8yes 發表於 22-10-2015 09:55 AM
ching,請問Phicen產品,邊度買?

雞旺1樓,佢個价算OK。我呢只係TB買。
riderfan 發表於 22-10-2015 01:10 PM
very good. Can tell where to buy?

thx!

我呢只係TB買。雞旺1樓都有,佢個价算OK。