Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SuperDuck 霞 霧幻天神流18代目 黑衫 (加左小小化妝)

自己一直沒玩Dead or alive, 唔知霞係乜水, 仲意為是不知火。
正好要買Phicen Tomoe VanHelsing。見TB有現貨, 官圖也唔錯, 終於買左。。。
這黑衣算係唔錯,頭塗得一般,有些字眼。冇呢神氣。睇wiki, 霞己經38歲,頭有D楊怡姨姨。。。
於是自己動動手。希望好D. 有Ching 話比較Barbie, 但這個本身是game角色。BarbieOK啦。
Body 用 playtoys 2.0 L body.

nice pic ,個妝化得幾靓。Thanks for sharing
我都買左個白色。用phicen  S07素體 : )
border=0 />

身型幾靚,擧手膊頭位亦好自然,自組好物!
D相好正丫師兄,化左妝效果都唔錯

竟然會有出呢隻 一直都諗點解無廠會出DEAD OR ALIVE既12吋

但想問下呢隻係連埋BODY定要買BODY自組嫁? THANKS
lwchoi2015 發表於 20-10-2015 08:38 PM
nice pic ,個妝化得幾靓。Thanks for sharing
我都買左個白色。用phicen  S07素體 : )
border= ...

用phicen body係正好多。
Ching 試下加兩筆, 對眼冇甘八字
tiikly 發表於 21-10-2015 08:42 PM
D相好正丫師兄,化左妝效果都唔錯

竟然會有出呢隻 一直都諗點解無廠會出DEAD OR ALIVE既12吋

Thank you,
呢隻只有衫連頭。要買BODY自組 。
rilplsc06 發表於 22-10-2015 09:15 AM
Thank you,
呢隻只有衫連頭。要買BODY自組 。

原來要自組 THANKS CHING

你依家自組呢隻個BODY都OK嗎?
tiikly 發表於 23-10-2015 11:38 PM
原來要自組 THANKS CHING

你依家自組呢隻個BODY都OK嗎?

個body 係play toys一般般, 有色差, 唔夠鋼骨好。
睇落唔錯丫,眼有神