Toysdaily 玩具日報

查看: 10862|回復: 7

[詢問] Lego 76023 The Tumbler

Lego 76023 The Tumbler
而家買緊幾錢呢?
17XX左右...

小堅 發表於 19-10-2015 03:30 PM
17XX左右...

請問C HING 可否透露係邊??  PLEASE~~~~~~ :handshake:
我見過最平都$19XX..... 最貴有人賣 $2599  :*
fathung5 發表於 19-10-2015 08:30 PM
請問C HING 可否透露係邊??  PLEASE~~~~~~
我見過最平都$19XX..... 最貴有人賣 $2599

上老虎網望望...
出面街其實都唔貴...
1800樓下應該有...

基本上油麻地 煙士 係全港最平、最齊Lego 集中地 , Tumbler 1牛7魚左右已有,  你無玩開?
Lemonfai 發表於 20-10-2015 03:12 PM
基本上油麻地 煙士 係全港最平、最齊Lego 集中地 , Tumbler 1牛7魚左右已有,  你無玩開?

Thank you for your info.
剛剛weekend 係 煙士 行左陣... 但留意唔到有咁抵,下星期要再去認真搵搵! Thank you!
我剛剛見到現時点,一楼側,十七魚二草。
柴灣20座男孩 發表於 21-10-2015 06:38 PM
我剛剛見到現時点,一楼側,十七魚二草。

Thank you very much~~~~~~~~