Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight個故事出既公仔造型正係無得頂,好有科技感,我而家期待佢隻Nightwing和Robin
不過衰Arkham Knight無眼同無手槍,只有長槍,佢隻Red hood我又買唔到,要等隻Arkham Knight(紅頭罩版)先有手槍:no:

請加入支持 https://www.facebook.com/Tokusatsu.Anime.Toys.Book {:1_220:}
i enjoy the games, but its toy...:p
http://toysdaily.com/discuz/foru ... page%3D1&page=5

師兄識貨!我儲緊呢個系列,整體來說,隻隻造型都好靚(除AK外我都有晒),而且可動性多好高,係差在上色呢環。
Batman係我覺得設計得最好,佢可能係可動性最高嘅DCC figure, 但上色亦係特別係特別洩,我忍唔住要油過。Harley塊死魚面就更加唔駛講
得Scarecrow唔駛點執, 可以話係最正果個. Arkham Knight都好靚仔,但係藍色甲同隻眼無咗就真係有D無奈. 來緊Series 2我都好期待, 如果Catwoman 同 Robin都好似San Diego Comic Con 當時展出嘅8成我就收貨啦. 希望nightwing到時條腰會粗返少少,依家睇落去有少少凹咗入去咁...
yy23455699 發表於 17-10-2015 06:32 AM
師兄識貨!我儲緊呢個系列,整體來說,隻隻造型都好靚(除AK外我都有晒),而且可動性多好高,係差在上色呢 ...

買Arkham Knight個時本身覺得有小小唔同,點知反到屋企上網搵圖先佢無眼{:1_206:}
而家諗到個方法整眼,係文具店買細既反光紙介個型再痴上去:58:,遲D等得閒先試到得唔得
等睇你個tutorial呀師兄:handshake: