Toysdaily 玩具日報

查看: 8011|回復: 13

[玩具攝影] (Repainted) DCC Arkham Knight Series 1 Harley Quinn (#14 加Ball Joint)

重新油過塊面, 開心晒

之前

之後

重塗之後非常掂啊!
c_kid 發表於 15-10-2015 03:48 AM
重塗之後非常掂啊!

謝謝,呢個Harley個㓮功其實唔錯,執一執就好睇好多
所以最近特別愛DCC, 價錢ok, 又玩得下
支持重塗,效果非常好!!!{:1_220:}
師兄,靚相!!!

請問下呢個系列有幾高?會唔會高過 SHF 好多?thx
OnEtwoPiEce 發表於 15-10-2015 04:21 PM
師兄,靚相!!!

請問下呢個系列有幾高?會唔會高過 SHF 好多?thx

其實都高幾多...呢個系列全部都係6.5'-7' 左右
yy23455699 發表於 15-10-2015 09:46 PM
其實都高幾多...呢個系列全部都係6.5'-7' 左右

個人覺得SHF靚多了,DC依隻個外型好重口味,有D似人妖,還是原著個外型係咁?:(

我見最近嚟緊套HARLEY QUINN電影個QUINN都好靚女好可愛:shy:

師兄嘅重塗已經令佢靚咗好多,同BABY個醫生同LEVEL:74:
多謝師兄你抬舉,我呢到光明正大咁整容架 XD

個造型係跟番Arkham Knight, 如果師兄有追就知Harley 由Arkham City 開始巳經行緊呢d路線。 Arkham City Catwoman 才是最難接受的那位, 佢個妝好似少林足球個趙薇咁。

可動性同耐玩性衣家都係日本玩具好。
可惜SHF 既DC figure我就覺得麻麻地,唯一得Harley 交足功課,可以話係其中一隻最好既Harley Quinn action figure。但我嫌batman 同joker d設計同比例都唔夠好。 可以話有少少雞肋。
yy23455699 發表於 15-10-2015 11:30 PM
多謝師兄你抬舉,我呢到光明正大咁整容架 XD

個造型係跟番Arkham Knight, 如果師兄有追就知Harley 由Ark ...

啊,謝謝師兄提醒,係咪就係PS3隻BATMAN GAME嘅設定,因為冇玩,所以唔知:(

SHF隻HARLEY BATMAN JOKER 我都有買,HARLEY我會比好高分 我好滿意,而BATMAN同JOKER的確一般般,JOKER個樣同外型冇乜問題,但可動真係好麻麻,而BATMAN個露口樣又係好唔掂...
hellobaby 發表於 16-10-2015 01:11 AM
啊,謝謝師兄提醒,係咪就係PS3隻BATMAN GAME嘅設定,因為冇玩,所以唔知

SHF隻HARLEY BATMAN JOK ...

誠意推薦你玩下Arkham系列嘅game,PC同Mac都有出,特別係Paul Dini操刀嘅Arkham City,個故事真係一流。:$
yy23455699 發表於 16-10-2015 05:39 AM
誠意推薦你玩下Arkham系列嘅game,PC同Mac都有出,特別係Paul Dini操刀嘅Arkham City,個故 ...

唉,其實我有諗過玩GA,但我得PS3 同XBOX360....為了一隻GAME 買PS4,我又覺得唔值....

多謝你嘅介紹:74:
hellobaby 發表於 16-10-2015 05:48 PM
唉,其實我有諗過玩GA,但我得PS3 同XBOX360....為了一隻GAME 買PS4,我又覺得唔值....

多謝你嘅介 ...

其實就咁嘅

佢有出左4集
頭3集都有PS3版 (現在每隻出邊都係一舊水左右)
順序係↓
Batman Arkham Asylum (有game of the year版)  --PS3

Batman Arkham City (有game of the year版)  --PS3

Batman Arkham Origins --PS3

Batman Arkham Knight --PS4

唔啱可以試玩左頭幾集先諗買唔買PS4
真心推介!!!!!!!!!!
69 發表於 18-10-2015 02:32 AM
其實就咁嘅

佢有出左4集

好啊,咁我先買PS3的玩玩看,依家應該好平

謝謝你
左手加左個黑色Ball Joint, 好玩左成倍:x