Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hottoys Deadpool

想問有冇師兄知Hottoys出年會唔會出Deadpool?
假如是MARVEL影業的影片, 九成會出主角. 當然, 信不信由你, 分分鐘跟戲院同步推出添.

黃外套出唔出到, 就要睇受唔歡迎了.
究竟買Sideshow版好? 定等Hottoys出好?
我覺得hottoys版有d機會會出!
係就真係正, 近漫畫造型!
希望HT 會出電影版Deadpool ! 不過唔知佢會唔會怕太血腥,銷量唔夠好唔敢出
Hot toys xmen好似除狼人同後生x教授就冇乜出過嘢……唔知會唔係hot toys同Fox傾版權有問題……

另外主角個演員面相肖像權都奇怪?當年佢做綠燈俠都好似冇出到figure
我覺得可能性不大.....

因為電影版權在FOX手, 而之前已經有"傳聞"FOX同Marvel唔啱, 見到之前X-men DOFP 同F4係一件玩具(唔止12吋figure, 連比小孩玩的)都無出過, 因此我覺得出deadpool電影版figure的可能性好低.  
不過我反而覺得其他廠有可能唔拎license 照出都唔定,好似隻X men first class 磁力王咁,Deadpool 仲要可以無真人頭雕都夠殺
唔理出唔出,買左SIDESHOW先,再出再買!:x
多數唔會出,話會出既係唔知marvel既電影版權分佈先咁講……