Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 〔第二輪]Secret Base 兩周年誌慶 新一屆會員大募集

SB 會員買仲可以博冧莊抽多次會員架…
第二輪都冇..........
Finally got the lucky draw for the 1st time (I bought MK3 special already).  Anyways will still get it to try to get the membership.  

Don't want to speculate so much.  Just glad I got the chance to get the membership.
剛剛收到EMAIL......
不過係 12號之前個第一批
好想小人........
我今日都收到email,但要13至15日去拿
唉....都係唔中, 唔知有冇第3輪呢?
Raymond 發表於 14-10-2015 12:48 AM
唉....都係唔中, 唔知有冇第3輪呢?

相信唔會有第三輪
這正返影現今ht市場,出得太多im,  D人熱情已去矣……
iamsamuel28 發表於 14-10-2015 07:42 AM
這正返影現今ht市場,出得太多im,  D人熱情已去矣……

唔好話我講得難聽, 呢兩隻咁既野, 如果唔係搭住個VIP會藉, 一定少一半人以上去抽. 個個抽完就原價放.
出面大把牌子好玩過佢,HT淨係識返炒,個個樣都眼神呆滯。
見到有師兄講開原價放, 我就記返起有一班人係FB D玩具谷到互推高個價,有個印像深D成日開POST賣, 高開個價出黎跟手話低又話自己D2手公仔係靚貨,見到真係得淡笑:p,但係有一班人又真係留言話低,好平好值:he:,,心諗幾靚貨都好,企過擺左POSE,點都唔會好過全新嫁下,但個價又開到貴一貴,個價夠買全新禁制:he::he:話就話自由買賣姐,但見到真係好好笑
我只係原價讓比網友非牟利,咁都要警告?一毫子子都冇收點買賣,只是讓想公仔既師兄,成人之美啫,
再重中一毫子都冇收,車馬費都冇收點叫買賣?

之前miss左第一輪,冇抽到。請問係咪有候補/抽第二輪?
有冇大大抽多左,有興趣放比小弟,價錢可加小小。望成全。
Rayman 發表於 14-10-2015 11:17 AM
出面大把牌子好玩過佢,HT淨係識返炒,個個樣都眼神呆滯。

請問邊個牌子好玩過佢?