Toysdaily 玩具日報

查看: 10487|回復: 4

[其他] Hottoys下年出BvS請生生性性

超人上次出得幾好下年重頭戲唔該鵰得Ben Affleck 似樣少少

同埋最好有1:4
我應該會skip HT的1:6 figure, 因為已好少玩1:6了. 另外prime 1 都會出 statue (唔知1:4定1:3) 我反而興趣大d~ 所以就算HT出埋1:4我都未必會入, 除非好快派貨或者平好多啦.
HT最大問題係有三大因素
1.日益上升既定價
2.會員制
3.出貨日期

1我就唔多講啦...我就覺得有時D廠價平過佢,質素都好過佢
2呢...只可以話係你既就係你既,不過一間公司仲行埋呢D抽抽抽既制度真係好無聊同比唔到尊重長期買你D野既customer
3啦喎,其實已經有D進步,不過咪都係乜都就曬Marvel...星戰IM訂左一陣已經趕頭趕命戲前出貨..其他奶神?等下先啦!:78:
wolf_predator 發表於 10-12-2015 09:07 AM
HT最大問題係有三大因素
1.日益上升既定價
2.會員制

第1同3都係一個我唔再玩HT figures的原因. 始終玩具唔係必需品, 太貴同等太耐就由得佢了.

第2點我就覺得唔關事. 因為抽籤去訂, 目的唔係防止人去訂, 而係等炒家唔可以day 1就搵一大班人去排隊之後就可以賣"首日單". 何況就算我係VIP, 我都未必頭兩日就走去訂, 真係想訂都係得閒先至去(講真邊有時間咁易出去訂野) . 我自己又唔介意遲過人地
裝甲batman應該會唔錯
呢d質感&顏色,出figure最易發揮, HT又拿手
超人上次個樣已經做得好好....應該無事掛
最擔心係神奇女俠....