Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Secret Base 兩周年誌慶 新一屆會員大募集

真係好, 隻白兵炒價即時插水式下跌, 而家一牛五左右就買到.  {:1_214:}
SNAKE.7 發表於 8-10-2015 06:54 PM
黑卡TOYS HUNTER VIP 永久會藉 : 大部分開訂貨品有9折、可訂每年的限量版
白卡 SECRET BASE MEMBERS 一 ...

vip而家大部份都唔夠九折就真..
姐係要同佢買一只 先可以抽做會員??

無有錯  發表於 8-10-2015 10:56 PM
點先做到vip..............
麟 發表於 8-10-2015 09:33 PM

有時得97折或95折,要bonus item就無折。
我理解係兩種會員優惠一樣,只是時間性不同。在某個價錢下是有九折的,不過上到去例如2至3k的話優惠就變小
putty 發表於 8-10-2015 02:55 PM
有冇ching想要?我明天可以過去。反正我只想抽下籤

想要的C HING 請PM留電話,
我回覆不到PM的
SNAKE.7 發表於 8-10-2015 06:54 PM
黑卡TOYS HUNTER VIP 永久會藉 : 大部分開訂貨品有9折、可訂每年的限量版
白卡 SECRET BASE MEMBERS 一 ...

即SB member多久魚:blame:
麟 發表於 8-10-2015 09:33 PM

對,呢個做法好衰格。。。。
開頭做會員就話所有hottoys出品有9折,
之後,一過二千的產品都只係平一百幾十。。。4200的89車,,都係平200......
真係算死草公司。。。。
putty 發表於 8-10-2015 11:53 PM
想要的C HING 請PM留電話,
我回覆不到PM的

小弟已私信你了xd
齋抽白兵應該大機會d中:x
700個會員名額。本身VIP加未過期會員究竟有幾多個?呢set個量起碼有1000或以上
會員訂貨品有9折.....真係好很大把優惠比我地呀.......我好很恨呀....HT.......{:3_127:}
其實好多公司都會招入會員, 收會一定要達到某些條件, 覺得唔OK咪唔好join之嘛, 洗乜又話人唔公平, d貨一定跌價?

講真HT如果用返以前某時期內買滿8隻可入會做VIP, 你估最快達成目標的係咩人? 炒家lor, 基本上搵10個人去訂就多10個會籍, 到時等於保證買到10隻限定來炒, 辛苦的又係真正的玩家.  依家抽籤起碼減低了專業炒家成為會員的機會, 令多d玩家可以入會.

再說, 見好多人其實都唔恨入會, 咁講真人地入會條件set成點都唔關佢地事吧...
其實有冇會藉都差5多…
………

你估仲好似以前買mark 21咁難買到咩
我剛先在Y拍用左21xx買左隻blue mk3:handshake: