Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys Ironman Mk 3 潛行版介紹

numan123 發表於 8-10-2015 04:25 PM
隻藍色咁搶眼,點潛行............................................

咪就係.......:38:
請問哩款有冇頭雕?
roywong 發表於 8-10-2015 07:34 PM
請問哩款有冇頭雕?

無頭雕.
成隻嘢我靜係想要個座來襯返我隻原色MarkIII:p:p
其實我覺得隻色幾靚
成隻潛行版用咁既藍色變得太膠無金屬感覺實在失敗 諗住專登打高光為左掩飾令到有質感但咁做太天真反而令到更加無金屬感失敗 好好地一個IROMAN整到無金屬味更加無吸引味失敗 到今時今日IRONMAN要爆地還要換件 賣2大魚連TONY頭都無 唔係呀??
冇頭雕,1980.................:blame:
其實我覺得隻色幾靚 x2 but the waist really sucks.........
加兩舊有冇可能買到?
張飛 發表於 9-10-2015 09:35 AM
加兩舊有冇可能買到?

上y拍碰下運囉。抽下先啦。應該比以往容易中
無野馬, 之前都哀左硬太腰, 而家仲咁ON Dog Dog 仲要???玩開IM就是常識吧..........{:3_127:}
盡管隻色幾靓幾sharp,我就係忍夠你嘅不動腰.....放棄!{:1_220:}
其實唔關HT事, 人地stealth mode本身真係藍色, HT都係照跟姐~~

有咩好講? 只係轉色, 設計一樣咁Q差!
其實幾喜歡隻色,但一諗起係果隻mk3同一個模,心中不快嘅感覺又出現