Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dickywaiwai

[詢問] 超合金魂 GX13 會唔會再版

與其再版! 不如出2.0好過喇! 又可以買! :36:
以現在日圓匯率和中國生產成本, 直接再販多數唔會, 好似GX-34咁改色加定價就機會大D.

不過就算真的再出, 以下POST又會重現.
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... hread&tid=37367
redfish 發表於 17-9-2015 03:03 PM
以現在日圓匯率和中國生產成本, 直接再販多數唔會, 好似GX-34咁改色加定價就機會大D.

不過就算真的再出, ...

人類總係犯同樣既錯誤! :34:
如果如再

都喺千值練 宣布出超獸時

B記即刻宣布再版,迎頭痛擊。

點會等到依家 :73:

我都想佢2.0或再販,唔想收市場上D變黃了/電鍍氧化的超獸...
我都想再販,不過要repaint GX13R果隻色:34::34::34:
Who knows.......
超獸最好有2.0, 舊板隻鷹唔得
billshm 發表於 20-12-2015 07:16 PM
超獸最好有2.0, 舊板隻鷹唔得

下,隻鷹唔得?!咁千值個隻鷹係什麼?
追下Bandai日網囉, Re-release schedule 有未有囉.

完.
又黎。。。。講呢啲:(
馬仔 發表於 21-12-2015 08:30 AM
下,隻鷹唔得?!咁千值個隻鷹係什麼?

等佢重新設計過,再出過 2.0 好過等再版:x
以今時今日嘅技術,應該會靚好多
樓主應該寫多啲信去BANDAI,反映下玩家對再版GX-13的熱切渴求,可能BANDAI會立即公佈再版呢∼∼∼
:78: