Toysdaily 玩具日報

查看: 7659|回復: 12

[分享討論] dr al.的post 全部彈哂上前,攪乜?

關閉 [複製鏈接]
同標題…………………

我之前都係比呢個白痴仔(彈)返晒D舊POST出來,其實我又無乜所謂,我又無損失既...:38:
知係佢攪屎掍,佢自己講埋曬D歪理,唔夠人講就做埋D小學雞野,真係可憐...:42:
其實佢個人應該無乜朋友,響屋企好毒果炸,:69:佢人生應該好慘,無自尊,無自信,所以先成日話自己有幾多收藏,用左幾多錢...
君不見真正玩具收藏家德哥會響自己POST,每次都講自己有幾多收藏同用左幾錢買?:34:
玩具既野,多錢玩多D,無錢玩小D,無人會笑你,但佢又要扮勁,聲大大,講到佢乜都有,佢買先最岩...:70:
依家比人踢爆佢買盒濕九車返來,唔知乜事,放左出去,又話自己買左兩盒,(佢自己寫一盒都拿到想死啦,又點會...:()
佢落唔到台,所以毒男發作,攪攪震出氣囉,其實版主睇返係佢既話,應該做返D野...:36:

哩d咪就係TD加埋晒d白痴功能囉!
應該有人响佢d post度全部㩒左個 '彈' 掣,
咁就唔駛回覆,就可以推晒上頭版!!
普通人亦都唔會知係邊個搞事。
:ar:
yes 另外D圖又看不到……
洗哂版,版主快D攪攪佢{:1_376:}
明眼人都知咩事啦 :ar:
:50:認真,尋晚見到了以為是懷念posts
懷念已故人士………………

Dr al佢死左咩??懷念??
有病叫佢去睇醫生啦!
sundaydriver 發表於 13-9-2015 09:55 AM
哩d咪就係TD加埋晒d白痴功能囉!
應該有人响佢d post度全部㩒左個 '彈' 掣,
咁就唔駛回覆, ...

Ching利害, 應該真係咁
好明顯我俾人搞喇,果個 Dragon Tumbler 收藏家!
Post locked first.  Seems need to investigate and adjust the function.  It is not fair to the member as well.