Toysdaily 玩具日報

查看: 8998|回復: 15

[詢問] 想問邊度會有處女座神聖衣訂?

而且下個月就出,而家訂會唔會遲左D?THX
不用訂了,你睇神羊一街都係貨,昨晚行過孤注,行都係780,信和有鋪賣750,yahoo700頭有成交
初公佈想訂果班都訂唔到你覺得依家先問仲有得訂?
神羊真係一街都係...昨晚行街間間鋪都有貨, 遲下好快鬥減價

可能係人氣問題, 希望處女會好d,

但如果連呢d受歡迎角色都係咁...神黃金真係危危地...
denniskwong 發表於 12-9-2015 10:02 AM
神羊真係一街都係...昨晚行街間間鋪都有貨, 遲下好快鬥減價

可能係人氣問題, 希望處女會好d,

我個人只買了神獅就當係紀念性收藏就算,其他一來定價太貴,2來已經有EX普通黃金,3來香港股市下跌太多,經濟前路不明,勸導各位師兄留返D錢旁身為上
玩具天王 發表於 12-9-2015 09:18 AM
不用訂了,你睇神羊一街都係貨,昨晚行過孤注,行都係780,信和有鋪賣750,yahoo700頭有成交

神羊我訂貴左成條魚,諗起都暈
處女都係唔訂了,有就有冇就算,而且獅子座神聖衣都出左魂限
哈哈!神羊!同處女係二回是!
第1隻->唔睇好->少人訂->唔夠貨->炒
第2隻->唔執輸->爭住訂->狂入貨->跳
第3隻->驚多貨->少人訂->唔夠貨->炒
第4隻->又驚冇->爭住訂->狂入貨->跳
第5隻...............................................根據以上方程式無限loop
{:1_203:}
炒價仙人 發表於 12-9-2015 09:39 PM
第1隻->唔睇好->少人訂->唔夠貨->炒
第2隻->唔執輸->爭住訂->狂入貨->跳
第3隻->驚多貨->少人訂->唔夠貨- ...

第一條已錯, 第一隻大把人想訂都訂唔到而貨大把都一樣炒
yugi 發表於 12-9-2015 10:27 PM
第一條已錯, 第一隻大把人想訂都訂唔到而貨大把都一樣炒

依家第一隻都死死地
唔駛訂啦,宜家就算有得比你訂,個價都嚇死你啦

如果你接受得呢個價,不如買現貨好過
其實當初開訂都要8魚尾至9月尾,依家就算見到都已經係炒價。
建議師兄可以觀望一下,等現貨先買,但價錢應該唔會低過訂價。
I saw 7.3 fishes at SSPO yesterday.................
AK30 發表於 17-9-2015 11:38 AM
I saw 7.3 fishes at SSPO yesterday.................

i also saw 6fish at MK
等現貨啦…我估一千左右

字數