Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 仇笑痴

[個人收藏] custom 1/12 christian bale頭雕

樓主個布魯斯頭當然係超靚啦,不過市面上果隻MAFEX都出得唔太差:58:,
呢隻BATMAN同貓女係我唔洗重塗既產品,當然我要求唔高啦,:(
呢張係我求其用手機影既,我覺得大貨來講,合格有餘了...:36:
bbq1120 發表於 9-9-2015 10:28 PM
樓主個布魯斯頭當然係超靚啦,不過市面上果隻MAFEX都出得唔太差,
呢隻BATMAN同貓女係我唔洗重塗既產品, ...

印堂發黑XD~:DD
同 ht 好似~~~~~~~~~~~~~~~~~~

正,我都等緊佢個隊長頭,
話曬一個人開發+全人手上色,1/12真係油到眼到瞎
如果對角色有愛既,59美金低比啦,話曬係手作品。

睇完師兄既相,覺得比佢官方發佈既仲靚,
不過因為本身mafex 跟果個都叫可以接收,所以冇買到佢既batman 同 joker 頭
留番d 錢等佢雕其他角色
神打魔帝 發表於 10-9-2015 03:44 PM
如果對角色有愛既,59美金低 ...

小丑我都有買,又係超靚!

神打魔帝 發表於 10-9-2015 03:44 PM
如果對角色有愛既,59美金低 ...

where can I order please? Thx in advance!
請問打咩字搵到官網,好想睇下期他作品:handshake:
icyhugs 發表於 10-9-2015 10:32 PM
where can I order please? Thx in advance!

"面書"打 kaistudio會搵到
cth108 發表於 10-9-2015 11:46 PM
請問打咩字搵到官網,好想睇下期他作品

真係好正吓!!!!!!!!
仇笑痴 發表於 11-9-2015 12:35 AM

thx! His works r amazing!
Not bad! But the neck is too long ... Should fix it.