Toysdaily 玩具日報

查看: 15781|回復: 30

[新品消息] Worldbox最終修正圖:1/6 惡靈古堡3 / Resident Evil 3 - Nemesis

Hi everyone,
Thank you for your advice,it's very useful for us.Through the effort and communication of CAPCOM,
we have made the final adjustments for our product.

[World Box]1/6 Resident Evil  3 -   Nemesis

The 1/6th Scorpion Collectible figure features:
-1:6th durable body, approximately 40 cm tall
-There are some weathering effects on the figure.
-Special developed body based on character.

PARTS:

Four (3) interchangeable hands including:
- One (1) open hands,can hold head and neck.
- One (1) pair of hand for holding rocket

COSTUME:
- One (1) Black coat
- One (1) Black pants
- One (1) pair of boots

WEAPON:
- One (1) Rocket-propelled grenade
- Four(4)Rocket bomb

ACCESSORIES:
- One (1) Flash for magical effect,fireball
- One(1) Decorations with police badge logo.

Release Date: Late Q4, 2015
**PROTOTYPE SHOWN, FINAL PRODUCT MAY BE SLIGHTLY DIFFERENT
**PRODUCT DETAILS SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

000.jpg 001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 006.jpg 007.jpg 008.jpg [attac 009.jpg h]118604[/attach] 010.jpg 011.jpg 012.jpg 013.jpg 014.jpg 015.jpg 016.jpg 017.jpg 018.jpg
Worldbox《惡靈古堡3》追踪者,最終實物修正圖
[World Box]1/6 Resident Evil 3 - Nemesis

我們不僅素體耐操,工作態度同樣是耐操的。
感謝大家的建議,謝謝!
                             ----Worldbox Ltd

產品說明:

- 40公分耐操素體

素體各組件一體成型結構
關節等重要支撐部件使用ABS工程材料
防跌倒腳踝扭控機構

-人物整體有戰損效果上色
-BOSS專屬身形打造

1、配件:

3只可互換手包括:
1只張開的手,可卡住12寸人偶脖子和頭雕
2只用於持火箭筒的手

2、服裝:

1件舊化效果的黑色皮大衣
1件舊化效果的黑色皮褲
1雙舊化的戰鬥鞋

3、武器:

1把人物專屬的火箭筒

4、配件

1個火焰特效件,插在砲管口部
4個砲彈,可以裝入火箭筒內
1個警局場景,預定客戶可得。

備註
出貨日期:2015年第四季度
**原型與最終產品可能會略有不同,只會更好
**產品的詳細信息如有變更,恕不另行通知
taskmutli 發表於 8-9-2015 09:42 PM
咩叫蟹手?!
btw, 係fanz...都應該會買,
但個人認為個頭無改過同"追跡者"一樣!

偏偏就係兩隻大牛+四條魚{:1_376:}
作為fans真係好想訂,但學你話唔似就係唔似
同埋咁好肉色做乜,隻野係t virus carrier,本身應該係死屍色…
蟹手呢…都算,如果佢隻手夠粗,依家好明顯幼左…

紫血無左,觸手又無左,俾隻拎到人頭的手我做乜?除非諗住出埋穿頭Brad{:1_375:}
Bonus parts唔吸引…同我去五金店買塊鐵皮差唔多,完全無厘頭

素體耐唔耐操個問題…我諗除左medicom都無邊間唔耐操:34:但外料始終係人造皮,即係快死過素體:26:用到HT的料都還好,萬一係medicom的人造皮{:1_224:}

幾想訂都好,如果呢個係final版,我等現貨時先再算

兩隻大牛+四條魚但配件唔齊真係窄d:(  發表於 9-9-2015 09:29 AM
睇得出好明顯改左條頸同個頭
但無觸手多少都幾失望。。。
成日都覺得怪怪地,終於知點解,個版應該係照reccoon operation,而唔係跟RE3,難怪隻右手有點違和
頸喉都少左條筋

RE3

OPERATION版

如果開得兩牛四魚呢個價,真係希望會完美少少
改左真係好好多,但蟹手似乎幾嚴重:(……未知售價如何,幾時有得訂:handshake:
AVP仔 發表於 8-9-2015 12:02 PM
改左真係好好多,但蟹手似乎幾嚴重……未知售價如何,幾時有得訂

咩叫蟹手?!
btw, 係fanz...都應該會買,
但個人認為個頭無改過同"追跡者"一樣!
同係咪無得除衫,無觸手?!錯配揸槍隻手設定?!
好想佢出 bio 3 個  sex  Jill    ><
蟹手即係雙手不能垂直貼近身體:x
NelCHK 發表於 8-9-2015 11:40 PM
成日都覺得怪怪地,終於知點解,個版應該係照re ...

24k?唔係嗎?
間廠得真係孤漏寡聞...
好明顯大家記憶最深應該係bio3 果時既印象,睇攻略都差唔多記得個樣係點..
而家上牙同下牙位拉起果層皮好明顯就唔似bio3 既感覺....
感覺唔似就唔似lu
HT or 有廠再出Leon 同 Jill 就好了

尤其Jill的Bio 3 迷你裙look
officially licensed?
本來都有興趣想買,但太貴~
2千幾呢D價位,我會買Statue。

旺角銀城無現辦睇,不過成$23xx,話預訂送個金屬配件....-_-
bearwolf_100 發表於 11-9-2015 03:57 PM
本來都有興趣想買,但太貴~
2千幾呢D價位,我會買Statue。

雖無現辦睇,琴晚去左銀城睇過得返最後一盒,
原來派左成個月貨!
原本想買,但勒步返屋企網搜,
有ching影左實物,走樣得好離譜!褸拆唔倒落黎!
只可以話用面目全非黎形容!
可能真係等2.0面世先至再打主意--傳聞話限量400pcs...
我對呢隻大愛,但走樣成咁真係買唔落手!
taskmutli 發表於 26-10-2016 01:53 PM
雖無現辦睇,琴晚去左銀城睇過得返最後一盒,
原來派左成個月貨!
原本想買,但勒步返屋企網屬,

好彩無買姐! 初頭見間公司會黎Toysdaily留言,以為都會有誠意!
NelCHK 發表於 8-9-2015 11:40 PM
成日都覺得怪怪地,終於知點解,個版應該係照re ...

我覺得真係bio3先至係集體回憶!
印象同攻略都同呢個相差好遠!
再者出過既香港漫畫版同呢個辦都唔夾!
如果話出recon operation,咁不如出埋隻右鐵爪手啦!
出d唔出d,出隻咁既大膠成2.5k,那個左d!

既然都係走樣,我會較接受佢出g1同g2喇