Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小丙1018

[玩具攝影] [保刀未老] Hottoys 1/6th STAR WARS: EPISODE IV A NEW HOPE OBI-WAN KENOBI

睇了板, 真係好想訂, 不過
最後都無訂到.
個頭好似同辦有D唔同,大貨個樣好似好呆咁!X 2
luckily I didn't pre-order it....
今日去HT問有冇現貨賣. 店員話只會訂咗先有貨派.
想入都無. 但唔知有冇人會"平"放 :)
bobafett17 發表於 9-9-2015 01:57 PM
今日去HT問有冇現貨賣. 店員話只會訂咗先有貨派.
想入都無. 但唔知有冇人會"平"放

冇咩可能喇, 之前俾人睇淡既 Han solo 同 Chewbacca, 而家都升晒價, 而隻 Chewbacca 簡直係癲價 ~
eb1815 發表於 9-9-2015 02:21 PM
冇咩可能喇, 之前俾人睇淡既 Han solo 同 Chewbacca, 而家都升晒價, 而隻 Chewbacca 簡直係癲價 ~

啱啱上Y拍睇, 都已升咗小小值.
係咪好多人其實都等出咗貨, 確保現貨唔係太差先入呢? 因為OBIWAN開訂真係好似唔係咁受歡迎.
把劍至型
實物攞上手真係兩回事,同Han Solo一樣,衫身剪材特別講究,有買SS嘅一拍埋就高下立見。{:1_377:}HT對星戰有愛的確係造得特別用心!最驚喜係把激光劍光度比想像中好,更值一讃!:$:
eb1815 發表於 9-9-2015 02:21 PM

隻Chewbacca響今集會繼續出場,按HT慣例,一模幾出係常識,建議持分者高位即放,以免後悔莫及:he:
ps的後景,真的非常像真人海報一樣了
樓主.唔好意思..其實係咪應該係『寶刀未老』會啱D?