Toysdaily 玩具日報

查看: 22307|回復: 81

[分享討論] 大家最期待出的MG...

就小弟而言,我真係好希望出F90同V2高達,但等極都無,唔知各位ching有咩心水機想佢出?
司馬易 發表於 7-9-2015 09:18 PM
大魔2、葛士尼、加布蘭、拜亞蘭、密沙羅、獵犬、量產型卡碧尼。

龍飛改、京密古、帝刹利、重裝百 ...

呢D係好! 不過笨大唔該俾 MG 雙面蟹我先! O.Y.W. MS, 就只係欠你呢隻~~~:unhappy:
老闆, 俾盒鐳射大炮 Ver. 2.0 呀. 唔該!
0080 War in the Pocket 兩隻蟹
MG又好, HG又好, 最想出京密剎, 蓋馬爾克, 重高達MK2, 咁多年都唔出, 好似被遺忘左咁............
雷射大砲2.0 X 2
MG S高達 Ver 2.0
一定係積根         

閃光凱撒衛嗰部.....唔識打嗰個符號
另外普羅米修斯同舍赫拉查德都好想要

但最緊要係快啲出埋部金天啦~拖咩Q嘢呢?第一日出藍迷就已經做定內水口預電鍍
拖到今時今日都唔畀我齊人.....
Ex-s ver 2
Unicorn ver 2
White Dingo 狙吉II
大魔2、葛士尼、加布蘭、拜亞蘭、密沙羅、獵犬、量產型卡碧尼。

龍飛改、京密古、帝刹利、重裝百式

天意高達、00首季 成堆太陽爐金色機、再生高達 :43:
其實0080同0083果幾隻MG好似NT1,京寶梵,吉姆改同渣古F2係咪唔好賣,搞到Bandai蝕錢呢?否則點解咁多年呢兩套高達仲有唔少機體冇MG模型?:what:
ZZ Ver. 2 please...........
NT-1,GP01 ver.2.0/ver ka……
量产型镭射大炮,战蟹,F90等等等Re100那边也OK…话说Re100没消息很久了…
mk-2 ver ka
z ver ka