Toysdaily 玩具日報

查看: 10817|回復: 29

[玩具攝影] SHF Ironman MK45

三魚多啲入手,自己第一隻買的SHF,造型比預想中稍好,金屬腳掌,企得好穩陣,關節活動範圍大亦好實淨,玩起來無甩甩漏漏又唔會好易鬆,粗玩一流,有附送特效件,唔是自己杯茶,懶得影嘞,其實俾特效件不如俾個stand俾我仲好,腰部最底部份有師兄改造成可以轉動以增加活動範圍,姑且可以一試,總括來講係令人滿意,除咗心口劈白色反應爐,真係求其得離譜:angry:。。。。。。

貼張銀紙可能好d:78:
謝美圖分享,多謝。45絕對值得買入

嘩!!!!!師兄成隻爆散黎大搞啵,想請教吓點解要係手肘關節加銅枝??為咗加再隻手??
除咗護甲改咗,劃咗線,有啲位貼咗銀色貼紙外,仲有咩改咗架??其實原來個反應爐係有紋,點解唔就咁加番透明膠片呢??仲有仲有,個上身應該點拆開呢??
樓主活在無塵空間?!:50:
真係唔錯,貨多qc唔岩可以揀到岩,抵玩
螳螂定食 發表於 7-9-2015 01:15 PM
樓主活在無塵空間?!

末整櫃啫:)。。。。。。
加爾貓 發表於 7-9-2015 01:08 PM
嘩!!!!!師兄成隻爆散黎大搞啵,想請教吓點解要係手肘關節加銅枝??為咗加再隻手??
...

1.手因拆時整爛要藏銅支,如就咁黐番就好易爛:78:
2.除咗滲線、貼銀紙同改手腕甲再無搞其他
3.上半身除頸、手同腰拆開外,上半身本體無拆開過,唔同43咁易拆。拆的話一定爛:78:
狂四郎 發表於 7-9-2015 02:46 PM
1.手因拆時整爛要藏銅支,如就咁黐番就好易爛
3.上 ...

手背甲黐高左, 即刻成個型左好多{:1_377:}
狂四郎 發表於 7-9-2015 02:46 PM
1.手因拆時整爛要藏銅支,如就咁黐番就好易爛
3.上 ...

呀。。。。。。原來係我誤會咗,原來爆散晒嗰隻係MK43,SOR。。。。。。:26:
加爾貓 發表於 7-9-2015 03:15 PM
呀。。。。。。原來係我誤會咗,原來爆散晒嗰隻係MK43,SOR。。。。。。

係我手快打錯45:49:
聽講大髀好易俾條底褲刮花..........
鴨仔 發表於 7-9-2015 06:38 PM

完全正確.................................:ice:
謝謝分享!
師兄擺pose好靚
鴨仔 發表於 7-9-2015 06:38 PM

拎黎粗玩,其實無乜所謂