Toysdaily 玩具日報

查看: 8426|回復: 24

[個人收藏] 綠箭俠 Green Arrow

DC出既玩具唔差得過MARVEL.佢同Marvel legends鷹眼比最少綠箭D箭可以拔出,綠箭弓拉位用線做,唔同鷹眼成條膠:36:
arrow :you have failed the city
綠箭俠:你辜負了這座城市

請支持FB :特攝動漫玩具簿 :he:

bobafett17 發表於 11-9-2015 05:57 PM
ARROW到SEASON3我都有啲頂唔順, 劇情太爛, 太荒誕陸離!
(最唔明係LEAGUE OF SHADOWS成班雜魚好似 ...

LEAGUE OF SHADOWS得個boss同露樣既人係好打,個班兵仔好打過警察小小炸:ice:
無出過12吋,本身我係玩日本野(shf,食玩,模型等等),我見MARVEL電影玩具同shf差不多高放埋一齊又ok先玩埋,然後dc tv玩具出見造型ok又玩埋,現在變左主攻美玩
未玩美玩前有睇dc漫畫,MARVEL電影出到美隊我先開始睇,個人中意dc故事多d,係new52睇起容易理解

舊玩分享:綠箭俠
綠箭俠係dctv劇出奇成功劇集,我睇完後小小愛中意左佢
佢出個時我第一時間去買
佢角方面都算ok,佢頭部因為有帽令佢難左右轉動,
手腳是兩部份合併所以冇Marvel legends既高可動性,
有D拉弓箭動作會做得差小小
我用左Marvel legends鷹眼做比較,綠箭俠身型比較大,仲有箭部份有上色

Green Arrow

已解決問題      
我都係佢一出就即刻買,但係真係有d難擺pose:60:
stephen727 發表於 7-9-2015 12:05 AM
我都係佢一出就即刻買,但係真係有d難擺pose

佢劇入面好多動作做唔到,都唔明DC玩具佢有D可動性高D素體唔用,
要用尼隻素體,話晒Arrow係無超能力英雄靠打鬥姿勢揾食{:1_201:}
仲有佢拳頭位好硬要好用力先放到弓入去,整到我整手好痛:die:
支持DC Collectibles!
我都好中意Arrow,不過Season 3真係幾拖泥帶水,希望Season 4會高質返la~
話說我幾中意Season 4 Arrow個造型~
最重要既拉弓動作就因為可動不足而擺唔好有D可惜
不過我覺得隻arrow就咁企都型
而家想追番隻都唔知邊到搵:die:
依家訂緊新一款。出年出街。
天涯孤客 發表於 7-9-2015 10:37 AM
我都好中意Arrow,不過Season 3真係幾拖泥帶水,希望Season 4會高質返la~
話說我 ...

你係唔係中意尼個造型?尼個似new52漫畫造型:52:

Unknown 發表於 7-9-2015 01:58 PM
最重要既拉弓動作就因為可動不足而擺唔好有D可惜
不過我覺得隻arrow就咁企都型
而家想追番隻都唔知邊到搵 ...

尼d一miss左好難揾
bigtomm 發表於 7-9-2015 03:28 PM
依家訂緊新一款。出年出街。

個隻修改左好多野{:1_377:}
天涯孤客 發表於 7-9-2015 10:37 AM
話說我 ...

我都鍾意 season 4 件  costume:

我都係勉勉強強捱完第3季, 本身都係入閃電時候順手買埋.
gl_edmond 發表於 9-9-2015 08:27 AM
我都鍾意 season 4 件  costume:

如果尼隻改埋個眼罩,似尼漫畫咁就完美

bigtomm 發表於 9-9-2015 11:12 AM
我都係勉勉強強捱完第3季, 本身都係入閃電時候順手買埋.

佢係孤島同香港劇情有小小悶
唔係佢同閃電有連接,我都唔會看晒