Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 重貼:孩之寶6" Kalo Ren........

造型可動一流, 成個勾魂使者咁(面具感覺似"奪命狂呼"殺手), 係條裙太長, 想剪短小小, 但又怕邊緣披口, 苦惱中, 這隻超熱賣, 昨晚去只剩三隻, 驗一驗, 放低唔夠四份一秒已被人攞左, 超誇張, 6"白兵冇晒貨了, 連3.75" 都冇晒, 所以暫時孤苦伶仃, 冇白兵相伴.........

唔知香港譯咩名呢??? 台灣好似叫"凱努冷", 如果叫"冷武士"或"冷武者"都唔錯喎..............

D人一係買白兵一係買佢,玩具城得條女同黑人冇咩人買:58:
電影消息咁神秘咁封鎖,主角又冇咩人氣,唔知咩來頭,冇咩感情投射,所以D 人(包括我)都將焦點轉移落奸角身上,起碼都算型吧!!!

難保佢唔係好似Darth maul 咁出一集就死!!!
there is a new comiccon version , any one bought it ,  i am still waiting for the mafex version and see which one to consider
hkh1993 發表於 7-9-2015 03:02 AM
D人一係買白兵一係買佢,玩具城得條女同黑人冇咩人買

條女都好賣得,係黑人變死貨 :78:
講佢

斗城見過一地都係
僅次於中電擊版黑武士。。