Toysdaily 玩具日報

查看: 6972|回復: 16

[個人收藏] Cyclops & Emma Forst 3.75

之前行斗斗見有Cyclops就入, 點知今日出新野, 有Emma Frost. 嘩! 梗係想即入啦! 又俾我好彩入到. 勁開心!

唔使我多介紹, 佢係X-men既隊長!

始終都係鍾意90's Cyclops多d

Emma Forst
能力為精神控制, 亦可以全身變成鑽石, 但2種能力不能同時使用.
本為Xmen 的敵人, 後成為Xmen一員. 自Jean死後就成為Cyclops的女人. 對Cyclops極為專一但可惜始終在Cyclops心中只能屈居亞軍

孩記既女素體真係好難玩

情侶

成功(?)男人的背後, 總有一個女人!

小評: Cyclops & Emma都係用舊素體所以可動不錯. 尤其Emma今次上色真係超水準! 但女性素體真係好難"舞". 但係未來無關節既大方向下, 此Emma為必入品!
兩隻cyclop拍賣、兩個都好靚仔
只有興趣收emma :67:
珍珠白BRA,点睇都咁搶眼。嘻。
Cyclops還是喜歡舊款那個,比較有人性化的表現。
新的那個有點懷疑是否作者或廠家想減省成本,所以不露頭髮。
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
無明: 發表於 6-9-2015 06:22 AM
珍珠白BRA,点睇都咁搶眼。嘻。

:x係全身都咁搶眼!
mfleo2010 發表於 6-9-2015 10:59 AM
Cyclops還是喜歡舊款那個,比較有人性化的表現。
新的那個有點懷疑是否作者或廠家想減省成本,所以不露頭 ...

其實漫畫的Cyclops大部分時間係唔露髮架, 只係去到90年代Xmen出卡通片先有露髮版.
而漫畫去到近期都仍然係唔露髮. 所以這是設定.
當然, 玩具商亦慳左, 不停用舊模就搞掂.

:77:多謝讚賞
Cyclops做型唔錯,Emma咀唇太白好似道友,不過多謝樓主美圖{:1_235:}
很久沒見過3.75的介紹,真的要支持一下
很期待Emma,今次終於到佢出3.75,但面相未免凶了一點:(......
Cyclops絕對是正物,雖然我會喜歡90年代卡通版的多一點:p......
如果現在ML會出返CYCLOPS 6寸 90年代卡通版就好AR:help:
依家邊度仲有新既3.75賣?
好耐無玩

正呀 呢隻真係必買 得閒出斗城望望先~
Mcfarlane 發表於 6-9-2015 01:09 PM
Cyclops做型唔錯,Emma咀唇太白好似道友,不過多謝樓主美圖

其實實物Emma好靚架!
大ken 發表於 6-9-2015 03:12 PM
很久沒見過3.75的介紹,真的要支持一下
很期待Emma,今次終於到佢出3.75,但面相未免凶了一點......
Cy ...

多謝支持:(

其實實物Emma好靚架!

同感, 唔笠住個頭型好多!
KGarnett 發表於 6-9-2015 07:57 PM
依家邊度仲有新既3.75賣?
好耐無玩

太源街, 或各大斗城.

不過太源最齊最新