Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 【戇豆豆戇豆先生】ZCWO Mr Bean

elliottlai 發表於 4-9-2015 11:09 AM
咁有好多人睇一件玩具或物件..係會比較多留意佢既好處...而未必會好似閣下咁高要求都未定既...而且雖然對 ...
當然睇事物又好乜都好,每個人亦有主觀因素。而我亦欣賞佢嘅配件的確出色。而喺「一面倒」讚好下,我想帶出另一觀點啫,無話放唔放大,我又無加鹽加醋。
我奇怪HT如果出人偶眼神無焦點已被插上天花,整體黎講呢隻人偶給予我一種無靈魂嘅感覺!

已有EB,呢隻睇過師兄靚相當玩左{:1_377:}
無EB隻1比4,呢隻作為豆迷應入。
幾個頭雕都總係差d野怪怪地咁,   換番ED個舊頭應該唔錯.
elliottlai 發表於 4-9-2015 11:09 AM
咁有好多人睇一件玩具或物件..係會比較多留意佢既好處...而未必會好似閣下咁高要求都未定既...而且雖然對 ...

玩具係用自己o既血汗錢買
每個人對隻野都會留意唔同o既重點位 (例如頭雕, 眼神, 可動, 衣服合身度等)
對重點位當然係會要求比較高
o係呢d重點位度, 優點同缺點都可能會無限放大, 超鍾意或者超討厭
其他地方點好, 重點位覺得好掂就係好掂, 唔掂就係唔掂

所以最緊要都係最後過到自己o個關

難道就得我壹個人覺得只頭雕連之前EB 1/6個頭都不如?
king100 發表於 5-9-2015 10:45 PM
難道就得我壹個人覺得只頭雕連之前EB 1/6個頭都不如?

EB一向都唔差有時更比HT好
只係配件垃圾
--------------------------------------------
E隻我有 3個頭都都及格
實物好似( 冇EB1/4 )
問題係影相時對眼同物件唔成直線(唔望人)

太正了! 請問那兒可找到呢?
追加睡衣圖!
Enjoy!