Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Sun's getting real low...Hot toys AOU Hulk~~

今次hulk冇咩特別,就本體而言,對比起1.0,分別最大只係隻色同條褲!電影設定上由爛褲改成一條彈性超強嘅內~ht的確用上一隻彈性強好多嘅布~但我有一樣唔明,就係hulk係復2條褲究竟有冇紅色線同avengers logo?? 我睇番官圖,原本都係冇logo, 但就有番啲紅色線紋,實物就連紅色都唔多覺~其他玩具就有明顯嘅紅條同logo,但睇番戲嘅片段又唔見有logo,紅線都好似唔明顯~咁姐係ht依隻岩定錯?
頭雕方面,個人感覺雕功同1.0分別不大~冇左1.0嘅汗塗裝,換黎嘅係多左血管細紋~髮型就差左,同電影感覺有一段距離~Deluxe set最可取之處就係多個頭同上半身~hulk smash body一體成形,冇左之前嘅分模線,雕功好好!
個人結論:冇咩特別,有1.0而又冇需齊套or對hulk smash冇興趣嘅話,真係可二擇其一~最期待hb黎對打!

Thx for watching~
天台已成樓主樓主拍照的背景。多謝樓主的美圖分享
小弟1·0同2·0套裝都買左,好希望HT出個淨下半身,而家個上半身放入櫃好怪
i like ur first pic. great photo
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
唔係心目中隻綠色,睇起上嚟怪怪哋好唔習慣,所以冇入!
點解隻1.0之前有現貨買,唔知依家2.0有無?
Chanchapman 發表於 7-9-2015 12:01 AM
點解隻1.0之前有現貨買,唔知依家2.0有無?

上Y拍大把現貨:he: