Toysdaily 玩具日報

查看: 10232|回復: 19

[ENTERBAY] Enterbay孖裝大白鯊

FB消息:動漫展EB出孖裝大白鯊:
兩頭雕:湖人、魔術
兩素體:湖人、魔術
球衣:紫湖人、白底魔術
不拆售,未有價。

好玩野,唔同黃色湖人Kobe夾。

各位若愛其中一個,可能要同朋友夾了。
Obviously EB will issue other versions ....  who wants the 紫湖人 jersey and 白底魔術 :x   

我淨係想要MAGIC版
如果有埋湖人黃,魔術藍會更好
剛在網上見EB大白鯊圖,頭雕朦了,未知質素,不過唔夠件頭,應該話是魔術Oneal,不是湖人。

隱若是微笑頭,站正微笑,不宜動態姿勢,若單頭,失望。
HT都公佈左4寶啦,eb仲影埋d手震抽筋相
樓上師兄:手震抽筋相{:1_377:}形容貼切一絕!

另有外國師兄FB影了栢賓,頭雕卡通,素體瘦,大腿小兒麻痺「想點呀」?

EB做人偶「太疏」,技術開始退步。
[quote]ilove12inch 發表於 12-7-2015 11:39 AM
師兄有冇pippen link??????

Come on EB....this is not Pippen!
各位,請看看卡通面的柏賓同小兒麻痹的大腿,若覺得我講錯我願道歉!
Pippen出左官圖,感覺第一頭雕叫尚好,第二頭雕叫吾似。

至於Shaq,個素体又整錯紋身。Magic時期係無"Man of Steel" !

佢今次標明兩個時代素体都可以搞錯,EB好離譜!
venson8789 發表於 13-7-2015 03:58 PM
Pippen出左官圖,感覺第一頭雕叫尚好,第二頭雕叫吾似。

至於Shaq,個素体又整錯紋身。Magic時期係無"Ma ...

第二頭雕可以邊度有得望下????
圓圈細圖已經係第二頭雕
punchui 發表於 13-7-2015 05:13 PM
圓圈細圖已經係第二頭雕

圖太細、望落去同第一個頭彫基本完全一様。。。。。。。。