Toysdaily 玩具日報

查看: 5028|回復: 12

[改造交流] [自分魂]遲了一年自分魂自己

前言:
話說睇到咁多位大大都有自己自分魂,當時睇到大家咁熱血,各自成為自己心中形象1/6人偶
自己都好想自分魂自己既WarGame Look
但當仔細看到眾位價錢......窮少子的我都係卻步

而事格一年後,某日FB通知響起。原來一年前,校長條八婆......唔係,係一年原來已經想做自分魂念頭已經一年。咁都要動身啦......去谷歌一下

原來宜家3D打印......咦!?找到野喎

咁首先要印頭既數據,我去掃!

因為未配到身體同服裝配件,先用上Mark7,做下IRonMan先

邊個阻住我Chok!?

乜又係你啊

兩個有錢佬,一硬碰當然惡鬥連場

好總算完成自己自分魂!跟住下一目標!WarGame Look既自己

多謝觀賞

啊想請教下各位大大,係咪得雞旺1樓先有軍事1:6軍人配件散件配?而如果配身,係咪有唔同牌子?因為想可動性比較好,有無邊隻好?
有趣的體驗分享。{:1_208:}
師兄,而家3d頭質素好過你呢個砂糖頭好好多,有錢的話再搞多次
wing1123 發表於 28-6-2015 11:18 PM
師兄,而家3d頭質素好過你呢個砂糖頭好好多,有錢的話再搞多次

當然知道,見呢度有師兄Post過講過就知幾靚,同時幾金:no:
都係想平有平玩啫:$
it has logo and website in the photo ah.....:(
iamsamuel28 發表於 28-6-2015 11:55 PM
it has logo and website in the photo ah.....

係喎唔記得左添:Q
幾靚仔喎, 多謝分享:78:
PS的!超假 !!:blame::blame::blame:
我覺得 3d print 而家既技術都係麻麻 , 好蒙

始終唔係雕
真係差太遠
面相好矇
如果1/12就ok,1/6絕對唔收貨
不過咩價錢先?
Groupon 曾經有過 3D 打印頭像連 Playmobil 身體模型。

唔係ps圖黎嫁:(
唔記得貼多張

真係幾似PS圖 :Q