Toysdaily 玩具日報

查看: 17681|回復: 55

[玩具攝影] 【型爆忍者】Hot Toys Metal Gear Rising Raiden by JingoBell

[My sword is a tool of justice...]
Let'er Rip.....!!!

正圖,值得等待的一只!
啲圖拍得好正呀! 型爆!
一D興趣都冇,隻腳版细又好似著左高踭鞋咁:ar:(不過我知隻野好多fans)
樓主最後果張影得好有feel:D
正,仲用埋whiplash mark ii條鞭,一物2用
:$24號單...................
仲要等幾耐....:56:
Cooooool !!!!    Thank you for the great photos !
rx78man 發表於 27-6-2015 02:41 PM
一D興趣都冇,隻腳版细又好似著左高踭鞋咁(不過我知隻野好多fans)

隻隻 hottoys 你都話無興趣, “唔似”架啦, 總之實俾你揾到地方唔妥,無論出左定收緊訂, 既然咁唔鍾意,又何苦硬係走去撘嗲呢, 咩得你咁有趣?
師兄講得好{:1_220:}
嘩,超靚的圖片:shiny:
hk小文 發表於 27-6-2015 04:19 PM
隻隻 hottoys 你都話無興趣, “唔似”架啦, 總之實俾你揾到地方唔妥,無論出左定收緊訂, 既然咁唔鍾 ...

嘩!講下都唔得?你左派架?冇言論自由咩?我知你雷電忠粉,咁我係覺得依隻唔靚嘛,我唔係隻隻HT都話唔得架,近期嘅bones,電魔,我都極讚!
hk小文 發表於 27-6-2015 04:19 PM
隻隻 hottoys 你都話無興趣, “唔似”架啦, 總之實俾你揾到地方唔妥,無論出左定收緊訂, 既然咁唔鍾 ...

同埋下次唔使咁留意我喇,我彈邊隻讚邊隻你都知,唔該你!
rx78man 發表於 27-6-2015 05:03 PM
同埋下次唔使咁留意我喇,我彈邊隻讚邊隻你都知,唔該你!

唔係你彈邊隻讚邊隻我都知,係根本你隻隻都彈,有咩可能唔知,唔係唔俾你講,係戥你辛苦0者,隻都要揾位彈。