Toysdaily 玩具日報

查看: 13962|回復: 48

[分享討論] 今早同日本人争奪EX神獅子。。

開門前早1個鐘去到、9個人係前面、10点一開門時候約有15-20人一擁而上、争奪只有約10隻既黄金獅子、仲有條打尖既死産後面衝上黎、忙乱之中好彩比小弟僅僅狗衝到一盒、争奪之中有小朋友慌乱中被撞抵、後面買吾到果D仲鬧晒交!講真一開門果克、D人狗衝入去距離50米既神獅子果時、男女老幼好似變晒短跑好手!!{:1_209:}{:2_262:}{:2_262:}

連初回特典8500円、再額外有1148円貯分、買埋個神台座2125円、Total1万円多、維港紙6魚5多D。。真係好抵!

東京大阪可能争奪戦更為瘋狂???!平時如此温文有禮既日本人都在平価貨下放下身段、狗衝失態了{:2_279:}。。興幸既係日本無南亞人{:2_257:}。。

iorik 發表於 27-6-2015 02:17 PM
真係緊張刺激,亦恭喜你擊退咁多日本仔為買o黎玩o既香港人爭光。

thx, 後面幾個電車男的確有人買吾到{:2_249:}:p下次10月沙加神聖衣 要早多一個鐘出門口覇頭位!!{:2_244:}
好恐怖呀,請問師兄邊度搶?
good ching jp also not enough stock ma?
8500Yen :50:

So cheap in Japan!!!
samuel2 發表於 27-6-2015 12:23 PM
好恐怖呀,請問師兄邊度搶?

地方都市>群馬県高崎市、近軽井沢同草津温泉{:1_238:}。。
sonicking 發表於 27-6-2015 12:28 PM
8500Yen  

So cheap in Japan!!!

的確係好平。。代価係要排1個鐘頭隊。値得有余既{:1_211:}
iamsamuel28 發表於 27-6-2015 12:24 PM
good ching jp also not enough stock ma?

尼間電気舗係県内最大既、但都係得10盒左右、肯定not enough stock 。之前既EX好似好D貨。
大舖都係得咁小貨唔系呀!不過小弟第一次睇日本搶 貨post多謝師兄分享之餘仲恭喜師兄成功買到
請問是否在BIC CAMERA ?? 那一地區呀??
藤原忍 發表於 27-6-2015 12:56 PM
請問是否在BIC CAMERA ?? 那一地區呀??

Not big camera, 係Yamada denki.
群馬県高崎市。
umg 發表於 27-6-2015 12:45 PM
大舖都係得咁小貨唔系呀!不過小弟第一次睇日本搶 貨post多謝師兄分享之餘仲恭喜師兄成功買到

Thx man. 無錯係有8層高既大舗、同東京大阪大型Yodobashi camera或Big camera同類。
努力的成果,恭喜!:77:
:35:好價入到心頭好, 替大大高興
日本人唔係好守規矩咩?
simpsons 發表於 27-6-2015 01:54 PM
日本人唔係好守規矩咩?

當日本雅虎Y拍既入手叫価去到連初回特典要18000円都大把人落標、但可以以8500円入手既時候、好守規矩日本人都展現人性一面{:1_209:}。。。老實講打尖只係20人之中既1,2個、預料之内{:1_226:}