Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[分享討論] 2015-2016 hot toys catalogue

等左好耐! BIO 6 Ada & Leon必入!! :handshake:
BIO 6 講左好耐:ar:
HT 依家只會出大片既figure,如果真係要玩其他電影(細片)figure,唯有轉玩韓國仔handmade個d,係就係貴d,不過無咁悶。唔使不停ironman,ca,雷神,阿諾⋯⋯
買買買 發表於 26-6-2015 05:36 PM
HT 依家只會出大片既figure,如果真係要玩其他電影(細片)figure,唯有轉玩韓國仔handmade個d,係就係貴d ...

正常,正如好難會叫到Bandai出J2夜晚播個D三、四線動畫既玩具,
Bandai都只會來來去去出高達、拉打、萬能俠、星矢…
大廠一定係出主流野。
taylortoy01 發表於 26-6-2015 03:59 AM
而家先出bio6 係咪太out? 本身隻game 又吾hit

。。。呢隻game好hit,只係評價唔太好,而且好多bio fans
jy723jy 發表於 27-6-2015 01:35 PM
。。。呢隻game好hit,只係評價唔太好,而且好多bio fans

第6代真心唔差,真係幾好玩,想當年晚晚爆唔同線角色,轉左玩法多人受落左,以前個代要企定定先可以開槍,玩到火都黎,十五分鐘已經頂唔順,望ht出晒所有bio6既人物,zombie都做埋當配件出更加好
主要覺得隔得太耐先出figure
不過今年htc冇咩驚喜之作
又來BATMAN? 係唔係1/4既2.0??
alvinchan2012 發表於 27-6-2015 01:44 PM
第6代真心唔差,真係幾好玩,想當年晚晚爆唔同線角色,轉左玩法多人受落左,以前個代要企定定先可以開槍,玩到 ...

其實bio 6 打法係偏向射擊遊戲,子彈多到射唔曬姐。但隻遊戲做得好有heart,分左三條故事,每條故事又有連繫,當一隻新遊戲黎玩,感覺幾好。d劇情絕對唔係hea,係有部份bio迷唔中意呢個改動,偏向解迷,小彈藥,逃出,恐懼,呢隻原始bio玩法。
入極都入唔哂唷。
Mgsv venom snake 超期待

出年九月 都唔知出貨未
jy723jy 發表於 27-6-2015 06:27 PM
其實bio 6 打法係偏向射擊遊戲,子彈多到射唔曬姐。但隻遊戲做得好有heart,分左三條故事,每條故事又有連 ...

其實我真係唔明點解六咁多人唔滿意.
Leon線叫做畀返多少恐怖感,探索感
同埋面對未知敵人嘅無力感多少都畀到出嚟
有留心嘅話Leon線第一次玩會唔多夠彈藥,但其實利用啲機關可以輕鬆過到,呢個部份都算係解謎丫.
(只係你上網同人打,啲人通常都留意唔到個掣,留意到嗰時一襟就做低你)

要怒射玩大堆頭有Chris線

要學第五代咁玩鐵拳無敵有Sherry線

而且人物嚟講都描寫得幾討好,尤其班新一代,我完全接受到佢哋就此接棒,Chris同Leon退休.
我估製作人本來都有多少咁嘅意圖,
睇Chris條線就會覺得一路個鋪排嚟睇,兩個人嘅結局應該調轉先啱,但最後遊戲公司淆底.