Toysdaily 玩具日報

查看: 11893|回復: 9

[詢問] 新手發帖, 請問有無師兄推介較大盒比較抵玩的LEGO?

各位唔好意思, 我想買盒大盒少少既LEGO送比朋友, 10歲左右
因我對LEGO唔係太熟悉, 唔知邊D為平, 邊D為炒價
各師兄有無推介?
我自己搵過60004消防局好似OK
請問有無其他推介? 謝

鍾唔鍾意 batman 架, 要大盒又多野玩又鍾意英雄 近期有jokerland, 有跳樓機有小型摩天輪有蝙蝠車有好多人仔

{:1_208:}

都ok喎! 多謝推介, 我上網搵搵! 唔該師兄
Jokerland 雖然唔夠靚,但真係好好玩,又易砌。"機關"較多,小朋友會覺得有趣~
batman 黎講最正緊係買部 LEGO  76023 The Tumbler la ... 最近好似做緊特價 tim ...
76023對10歲小朋友好似有d over左
我都推joker land,好玩之餘,人仔多,而且每隻都有特色
細路一般都好鍾意有好人壞人既玩具 (雖然唔知呢一代仲係唔係:34:)
對於10歲的...Jokerland應該會很滿足...
我都想有人送jokerland比我,因為自己唔會買,但唔使錢就幾好玩,哈哈
Vince 發表於 9-10-2015 11:24 AM
batman 黎講最正緊係買部 LEGO  76023 The Tumbler la ... 最近好似做緊特價 tim ...

做緊特價..... 咁正!好吸引!
野比大雄 發表於 9-10-2015 04:48 PM
76023對10歲小朋友好似有d over左
我都推joker land,好玩之餘,人仔多,而且每隻都有特色
細路一般都好 ...

而家D細路好唔同~ 昨日同個3歲小朋友玩,同她講:呢個壞人黎。
個小朋友答: 呢個玩具黎咋
................ :ice: