Toysdaily 玩具日報

查看: 18685|回復: 25

[最新報價] MB GOLD ASTRAY

CD 有金天,未計運13.7魚,各大有興趣可以去looklook
上次隻命運都有人話等3位數先入,又話有大貨返,結果係點大家都知。
HK under 15fish wor
Can you please tell me where can i buy for under 15 fish? thank you Ching!!
又有返...呢隻好多貨....
一街係貨,金色真係差d,日本評價同freedom差唔多
BILLYMK3 發表於 25-6-2015 11:47 PM

同freedom差唔多:50: ?! 可以講下具體D內容嘛?

論製作呢隻點都正過freedom掛.....
BILLYMK3 發表於 25-6-2015 11:47 PM

又會咁既? 隻 Freedom 之前跌到1金牛以下我都買唔落手, 呢隻金天我一見開盒相已決定要入, 點會差唔多? 定係之前命運同 00R太過出色搞到金天都話唔夠好呀?
Just wait to buy it at $1000! :57:
大把ching 買左包括我自己,質素如何都會大把人講。我就覺得好掂勁有霸氣,好過雪崩
我都買咗,真係好正但係玩時要小心,因為有好多細位如頭部兩邊位!:D
昨日15魚整左隻 整體感覺良好
kinis 發表於 26-6-2015 01:21 AM
又會咁既? 隻 Freedom 之前跌到1金牛以下我都買唔落手, 呢隻金天我一見開盒相已決定要入, 點會差唔多? 定 ...

隻freedom就算再版我都無入,唔知點解買唔落手。
馬仔 發表於 26-6-2015 06:31 PM
隻freedom就算再版我都無入,唔知點解買唔落手。

咁多隻 MB之中, 就係 Freedom 欠缺D霸氣, 就算楊過 Exia 跌價跌到阿媽唔認得我都覺佢不負 MB 之名, 但 Freedom 真係爭D爭D咁, 可能太過了瘦同MG 有D似啦