Toysdaily 玩具日報

查看: 7279|回復: 18

[詢問] STORM 疆屍 1:6

究竟要等到幾時....一D 消息都無......
我5月尾都去問過 7仔 (我訂個間)....佢都話不知 , 一D消息都無 ........唔出就退訂算啦 ,
一拖.....再拖.........三拖.............四拖..........:*
訂個時又話 2014/12月 - 2015 / 1月,  後尾又推到 話3月.......可能個時推拳皇"泰神" ...都回應下,  現在咩消息都無 ........ 間公司都不知系咪收左訂就算 "泰神" 我都訂埋.......今次涷過水........ 2046 .......都唔知出唔出到貨
500隻都攪咁耐....而家仲驚佢大貨唔知會唔會變樣添架.....
佢地喺FACKBOOK 講咗話七月出
https://www.facebook.com/stormco ... ?type=1&theater
而家睇唔到FACEBOOK,不過感謝師兄分享~ 我早幾個星期都唔見~~~~
quick please......
好嘢係要等耐少少,,,,,,唯有係今諗啦:cool:
利申:我兩隻都有訂
希望真係七月鬼節有得玩:$我百無禁忌
jedi 發表於 24-6-2015 11:08 AM
訂個時又話 2014/12月 - 2015 / 1月,  後尾又推到 話3月.......可能個時推拳皇"泰神" ...都回應下,  現在咩 ...

話時話,師兄知唔知隻泰臣係咪會有紋身?好耐之前聽過話會加番,唔記得左。。。
我以為佢有(毛主席)紋身先想訂的,請指點。。。:(
嗰個時期嘅泰臣好似未紋毛主席上身喎
Storm 係話會加紋身,不過衹係截至某個時期的紋身,並不是全部
Oh⋯thanks chings:77:
kc53 發表於 25-6-2015 10:16 PM
話時話,師兄知唔知隻泰臣係咪會有紋身?好耐之前聽過話會加番,唔記得左。。。

系話加 , 但未有樣睇 ....... :oh: