Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 11月 魂 Shop 限定 聖衣神話EX 海鬥士 海魔女

samuel2 發表於 26-11-2015 01:45 PM
我本來諗住買黎自改,但最後都決定唔訂,等現貨平先入。
始終用番舊模無乜大興趣,平先入,唔平就唔入了 ...

唔入呢隻黃金奧丁, EX都未必會出, 聖鬥士個系列都死左一半咁濟.:no:

聖鬥士都已經水尾, 咩都玩晒咁濟, 改下色, 就算出埋咩可動都冇咩吸引

神話都十幾年啦, 咩都夠, 擺低一段時間再出先會有番個熱潮
快尐出埋海皇EX先啦........:36:
大和基拉 發表於 27-11-2015 04:34 PM
快尐出埋海皇EX先啦........

搞不好跟sdx一樣全變限定
玩具人生 發表於 26-11-2015 10:48 AM
昨天己經連sic birth一齊收到.
但未有時間玩,但我估EX海鬥斷line機會唔少

:78:師兄:今次盒EX海魔女值得一買。。。話之佢斷line!
samuel2 發表於 26-11-2015 11:19 AM
題外話: 我隻海魔女個啡盒又俾黑貓寫左號碼上去劃花晒,唉

{:1_236:}黑貓會寫嘢落個啡盒度架。。。

:42:咁我之後個兩盒單買魂限神話凶多吉少。。。

{:1_222:}今次我連同其它模型一齊落大紙盒送過黎,所以海魔女個啡盒無事。。。

{:1_224:}咁即是要啡盒靚仔就要同其它同月貨一齊買,或者同舖頭訂。。。

錢進進 發表於 1-12-2015 12:32 AM
師兄:今次盒EX海魔女值得一買。。。話之佢斷line!

同意

比神金一堆件亂裝在身上更有感覺,手型多,有翼有披肩,又有笛手查手

我個啡盒都係:$, 唔通真係要打孖買?