Toysdaily 玩具日報

查看: 5567|回復: 21

[分享討論] 電影:新蜘蛛俠人選

Marvel稍早在官方新聞稿中宣佈:現年19歲的Tom Holland將成為大銀幕上第三位詮釋Peter Parker的演員。

另外,新聞稿中也宣佈了Jon Watts將會執導2017年上映的新版蜘蛛俠電影

http://marvel.com/news/movies/24758/sony_pictures_and_marvel_studios_find_their_spider-man_star_and_director
IVAN102HK 發表於 24-6-2015 02:39 PM
真係唔好再起源 真係好厭了 同真係好想講 又換人呀???????????又換人呀?????? sony果個都 ...

我都係先入為主,只接受到最初期嗰個......仲有能射蛛絲嘅潛在力!{:1_220:}
頂又REBOT....==
蜘蛛俠電影真係痴線,SONY玩完到Marvel
Avengers 又係依條友做埋?
其實接住amazing spiderman 黎拍唔得咩!
重拍到悶, 成日d戲情打黎打去都要由綠魔/色亦博士講起, 完全冇推進

打下d新角色好冇
佢有粒墨,個面具咪突起左?
佢個 呀叔 真係慘 , rebot 一次 , 再死一次
之前睇新聞話唔再拍蜘蛛俠起源 (好似):o
toys991 發表於 24-6-2015 11:05 AM
佢個 呀叔 真係慘 , rebot 一次 , 再死一次

好似羅樂林,死完一次又一次又一次....沒完沒了!{:1_220:}
denniskwong 發表於 24-6-2015 10:53 AM
重拍到悶, 成日d戲情打黎打去都要由綠魔/色亦博士講起, 完全冇推進

打下d新角色好冇

咪係,重復重復又重復....咁樣我再提唔起興趣睇了....{:1_220:}
就憑張相睇,似harry多過似peter{:1_374:}
CA3會出現..  佢先得廿歲,RDJ做得佢老豆...  會唔會格格不入呢?
成2017年先出{:2_241:}
真係唔好再起源 真係好厭了 同真係好想講 又換人呀???????????又換人呀?????? sony果個都未接受到囉 又一個 搞到好無隱。
lkljason 發表於 24-6-2015 10:41 AM
其實接住amazing spiderman 黎拍唔得咩!

完全同意。

而家搞到好似 當年蝙蝠俠咁,差不多集集換人