Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Legends Antman Series 及 BAF Ultron

我好想要spiderman 新wave 入面的變色龍,請問你果邊有未?
床上的波兒 發表於 24-6-2015 10:21 AM
我好想要spiderman 新wave 入面的變色龍,請問你果邊有未?

未, 但我0係斗城網站訂左
香港出咗ANTMAN SET了!!
gumng 發表於 27-6-2015 12:27 AM
香港出咗ANTMAN SET了!!

師兄, 邊到見到有呀?:D

太猿街, 有兩間有, 要SET入, 小弟當然唔入LA!!!
孤仔返左蟻俠呢SET, 過千蚊.
我就入左MAN&ANT. 少關節.
bigtomm 發表於 27-6-2015 03:17 AM
孤仔返左蟻俠呢SET, 過千蚊.
我就入左MAN&ANT. 少關節.

少關節就等趁低至吸納:he:
請問淨ANTMAN幾錢?
尋日取貨,Ultron 隻右臂鬆到傻,要落Blu tack先搞得掂:cool:
但整體又冇d youtuber 開箱講到咁差~收貨
好耐冇見你POST分享,今WAVE真係對冇睇開COMIC既同好真係冇咩吸引力,因為佢地大多數既角色都唔認識。
destiny 發表於 27-6-2015 12:19 PM
好耐冇見你POST分享,今WAVE真係對冇睇開COMIC既同好真係冇咩吸引力,因為佢地大多數既角色都唔認識。

所以信3樓都無set的現貨,俾咗有訂的客就算; 免得成堆set係到~
同意 最想要Bulldozer 夠大隻又足關節
lkljason 發表於 27-6-2015 08:24 AM
請問淨ANTMAN幾錢?

定價2魚有找新款預最多30~40的差額,因為蟻人一箱兩隻開頭會多貨d
ChrisLamXYZ 發表於 27-6-2015 02:09 PM
定價2魚有找新款預最多30~40的差額,因為蟻人一箱兩隻開頭會多貨d

今日行信和見到165,覺得麻麻地冇入
destiny 發表於 26-6-2015 11:19 PM

近排忙到嘔, 得閒死唔得閒病。

無計, 以家國際化係電影為主導。  儲左假假地十三年ML,對我黎講漫畫版先係我最愛, 我甚至諗住放我D電影ML