Toysdaily 玩具日報

查看: 4881|回復: 19

[玩具報告] SOAP STUDIO RC TUMBLER 派貨前預覽(二) VIDEO

終於有地方試車
BUMPER好輕好易裝
簡單得嚟好有心思
新手一家要用住BUMPER習慣一下車速同操控

豪華版地台
地台係十分有驚喜的,整體輕身易安裝
無論支架定LED燈都咖需要用任何工具去安裝或拆除
不過見到LED 係針頭,都好小心咁插入去
而支架內部都有4粒LED
除左照住TUMBLER個頂之外
支架藏線供電比LED都十分有心思∼LIKE!
地台仲有馬路石𡒊同最貼心嘅合金渠蓋
美觀得嚟非常實用

BATMAN BEGIN FIGURE
可動方面不錯
由於車箱內籠雖小但造功仔細
除左強組LED燈外
連控製桿都有二段關節
小弟試過放其他BATMAN入去
如果唔高可動係極困難放得好

外形為左就BATMAN可以坐入TUMBLER而改良左唔少

可見係美觀、可動、實用性方面盡力取一個平衡點
廠方們這次就偏向可動實用一方
個人而言,對於焦點是RC TUMBLER的新廠來說
這個BATMAN整體賣相算合格但仍有進步空間

玩車方面都唔使教大家,你仲玩得叻過小弟啦
不過有個問題
就係用手提裝置連接左車身後,如果玩玩下斷左線點算?
原來車身會自勳停車、所有燈光機關都會回復到待命狀態
及車門開啟時,車子是不能走動的
勁人性化嘅貼心設計
謝謝大家睇左咁耐∼∼
HAVE FUN!

後記
頭先同朋友分開房玩
個WALKIE對講功能好過引

條片睇唔到啊樓主:handshake:
睇唔到

………………………………………………………………
好正,同樣係新公司,呢間公司真係有誠意好多,每個細節都由玩家角度去設計!!!{:1_220:}
5k買架遙控車,好想知邊個會拎去放 :76:

已經收到送貨call!!!送貨公司服務好好!!如冇聽錯...都係...black cat 也媽陁 來...點解可以同B記代運差甘遠?....$$$$$$:he:

依架唯一失望係前輪改窄左....睇埋實物先....希望吾係爭太遠....
兩篇都好正,多謝分享!
o岩晒我呢d無錢買用來望梅止渴, 睇左當買左

takeshi 發表於 22-6-2015 11:05 AM
已經收到送貨call!!!送貨公司服務好好!!如冇聽錯...都係...black cat 也媽陁 來...點解可以同B記代運 ...

師兄幾號單?我首日夜晚仲未收到

隻batman片中出現幾秒⋯慘不忍睹

師兄時間上我比你早,但都吾係今日收到貨...係約日子收貨,會場果日好多人訂,上下午可以爭好多張單,我覺得呢間公司係各方面處理上已經好熟練....應該沒問題吧!

batman人形..見到...驚...真係冇期望{:1_229:}

UPDATE左啦
大家應該會睇到
bbq1120 發表於 22-6-2015 09:18 AM
好正,同樣係新公司,呢間公司真係有誠意好多,每個細節都由玩家角度去設計!!!

地台睇片就知正
不過個對講功能原來都好得意
hunghk822 發表於 22-6-2015 01:18 PM
師兄幾號單?我首日夜晚仲未收到

隻batman片中出現幾秒⋯慘不忍睹

為左就放得入車箱而可動向
放個人仔入去再拎住控製桿都有難度咖

朋友影出來的1/1 2BATMAN
呢隻雖然係貴左D,但望下內龍同LED 燈就知有誠意,
反而ht個架裡面真係單調d,而1/12放display櫃fit哂