Toysdaily 玩具日報

查看: 5925|回復: 16

[個人收藏] 終於都入到哩隻31吋高 The Dark Knight 新Suit版 BATMAN

Jakks Pacific 31吋高 TDK新Suit版BATMAN
我自己加咗塊蝙蝠飛鏢落去隻右手度:p

頭部可360度旋轉
雙手可360度旋轉
手腕可360度旋轉
雙腳前後可180度旋轉
左右兩邊膝頭對下個位可360度旋轉

面部

我之前隻Mattel 31吋高 BEGINS舊Suit版BATMAN

不過舊Suit版可以除果件斗篷落黎,新Suit版唔可以

好大隻!!!!!!!!
我只能講.....好瘦:53:
TDK Trilogy三部曲系列我 3.75" , 4" , 6" , 8" , 10" , 12" , 18" , 31"都有儲開:!
造型不錯,多謝分享。{:1_208:}
Push!Nice post!
沒空間,收十二寸only.
我大陸都見過, 300, 唔知堅定流
denniskwong 發表於 23-6-2015 12:14 PM
我大陸都見過, 300, 唔知堅定流

新Suit果隻分Mattel同Jakks Pacific版

我新Suit果隻係Jakks Pacific版,不過兩者好似無乜分別,好似只係包裝唔同..
bigtomm 發表於 22-6-2015 05:39 PM
沒空間,收十二寸only.

唔計1:1其餘Size我多多都儲,儲Christian Bale版哩條蝙蝠之路會一直行落去:!
孫行者 發表於 23-6-2015 08:48 PM
唔計1:1其餘Size我多多都儲,儲Christian Bale版哩條蝙蝠之路會一直行落去

那麼, 你可有訂購HT架BAT呢? 跟機的batman睇落幾骨指下.
孫行者 發表於 23-6-2015 08:43 PM
新Suit果隻分Mattel同Jakks Pacific版

我新Suit果隻係Jakks Pacific版,不過兩者好似無乜分別,好似只係 ...

受教了, 謝謝朋友~~~~~
遠睇好似戴住個口罩{:2_263:}
ablueberry 發表於 24-6-2015 02:21 PM
遠睇好似戴住個口罩

我打咗閃光燈黎影,所以太光影唔到個嘴..囧:cool:
我都有呢2隻31吋,唔明點解隻Dark Knight Rises條頸咁長,好想改短佢。