Toysdaily 玩具日報

查看: 12009|回復: 29

[DAM Toys] 依家好似冇乜人玩軍事題材, SS , Dam

除左皆旺,想問下邊度多款睇?
唔係無人玩,係呢個討論版已經比iron man 門徒佔領左,換個地方去睇啦....
軍事野都一路有出。,不過呢到已經變左HT page.... 想睇款一係就taoX, 一係大陸網。。女人街鴻x 開5-8...6-8.。。。有緣先見到開門。。。
年幾前女人街近登打士街樓上2樓有間好似叫T2,E家唔知仲係度不。
ilove12inch 發表於 20-6-2015 06:38 PM
年幾前女人街近登打士街樓上2樓有間好似叫T2,E家唔知仲係度不。

是否講緊皆旺商場?
T2搬了去女人街OK便利店直入鴻x商場一樓,但起碼下午5點幾先開!
ilove12inch 發表於 20-6-2015 06:38 PM

嗰間仲喺度
師兄所講0既地址我唔記得係咪而家個地址
我淨係講得出喺女人街尾旁邊有間所謂0既商場仔裡面
不過間舖較夜先開門
查實比起舊屎, 軍事人偶都少左出啦.
來來去去都係個幾款, 明日帝都支持唔住啦.
jackfiend 發表於 21-6-2015 10:13 AM
軍事野都一路有出。,不過呢到已經變左HT page.... 想睇款一係就taoX, 一係大陸網。。女人街鴻x 開5-8...6- ...

每日做幾粒鍾都為到皮?
對了!各師兄所說的T2正是鴻X商場那間。

佢多熟客,訂軍事、HT應為到皮卦,不然己執了。

其實淘X網好多兵人,有愛可開個戶,只怕訂到唔停手。
ilove12inch 發表於 21-6-2015 02:20 PM

上淘x 搵散件最方便, 又唔駛特登出去, 時間車錢都慳返

btw 訂兵人係咪雞旺平d?
ilove12inch 發表於 21-6-2015 02:20 PM

{:1_206:}大大是說T2執了?

「不然」解「否則」「如果唔係」

全句解「佢做熟客應為到皮,如果唔係已執了」。

T2無執。
ilove12inch 發表於 21-6-2015 07:33 PM

:(sorry, 睇錯了, 以為係不過已執了

:67:隻殭屍係佢度訂
ilove12inch 發表於 21-6-2015 07:33 PM

從前玩軍事都好喜去佢度,只因態度佳,成日去又唔係買佢都當我熟客:shy:
咁多年都幾粒鐘,不過或許係咁先為到皮?因為其他好多全職都執了,唏噓