Toysdaily 玩具日報

查看: 11735|回復: 25

[Medicom] Medicom Toy Exhibition 2015

轉自超人玩具FB

竟然出Elsa.....:52:
雪女王兩隻個面相好正:DD
takeshi 發表於 19-6-2015 10:38 PM
雪女王兩隻個面相好正

M記強項.....女王髮色再白返D就好了.....不過唔太鍾意M記0既頭髮處理.....細緻度差左D....硬邦邦咁.....

M記這次還要出鋼鐵人mk43........這場戰鬥沒完沒了啊.....不過好像是小隻的,凱武感覺又是比較高級的系列..
heewing 發表於 19-6-2015 10:45 PM
M記強項.....女王髮色再白返D就好了.....不過唔太鍾意M記0既頭髮處理.....細緻度差左D....硬邦邦咁.....

其實我冇睇過呢套戲...只係記得面相.....:shy:..樣真係好傳神..係一見到呢2隻就好想笑...

見你一望又真係呢....:(似...舊CM....M記細緻度...真係冇進步.....
lydiamomo0903 發表於 19-6-2015 10:45 PM
M記這次還要出鋼鐵人mk43........這場戰鬥沒完沒了啊.....不過好像是小隻的,凱武感覺又是比較高級的系列..
...

M記出鋼鐵人mk 43咩?:@1/6?自殺式wo...
M記出鋼鐵人, 係同batman size, mafex 系列!
終於等到爛橙, 仲以為佢唔出, 原來直接出RAH, 唔出BM, 其實BM條Line是否已死?
takeshi 發表於 19-6-2015 10:57 PM
其實我冇睇過呢套戲...只係記得面相.......樣真係好傳神..係一見到呢2隻就好想笑...

見你一望又 ...

呢樣真係唔明....日本出D囡囡figure頭髮造功都好靚的....點解M記出親都係咁....新世紀D女角又係咁.....
Pazu 發表於 19-6-2015 11:04 PM
終於等到爛橙, 仲以為佢唔出, 原來直接出RAH, 唔出BM, 其實BM條Line是否已死?

應該係RAH GENESIS....即係新line....第一彈係drive
Frozen 出得唔錯
Pazu 發表於 19-6-2015 11:02 PM
M記出鋼鐵人, 係同batman size, mafex 系列!

mafex .....零QC...{:1_224:}
Jojo 果幾粒頭係什麼東東?? only 得個頭??
睇面相似jojo動畫版
heewing 發表於 19-6-2015 11:25 PM
應該係RAH GENESIS....即係新line....第一彈係drive

Drive 係新Line? 會唔會又重頭出過? 不過現在沒人入RIDER12吋。。。。