Toysdaily 玩具日報

查看: 4955|回復: 11

[玩具報告] SOAP STUDIO RC TUMBLER 派貨前預覽(一)

轉眼間準備派貨,唔知大家準備好未呢?

係呢到小弟有幸可以同大家分享開箱文,做個玩前熱身!

原來有篋都放唔入...

搬到屋企至見到... N.W.: 7.70 KGS?! G.W.: 10.60 KGS?!

開盒後發現盒中有盒 原來可以咁拎走...

連運輸盒都有咁靚嘅"BOX ART" XDDD

再開盒就見到兩大一細"黑盒",TOY SOUL特別版內容: 1. 遙控車 2. 地台 3. BATMAN

轉個側面比大家睇睇 再加隻DVD做個SIZE比較 如果留盒嘅朋友就要好好諗下點安置啦

先開主菜 RC TUMBLER盒 就見到蛋盒FEEL保護主體

膠帶硬之餘仲好有D界手FEEL 唔建議大家"空手斷膠帶"

仔細睇睇蛋盒內部 原來將其他配件隱藏其中

拎曬出嚟有以下幾樣野: 1. TUMBLER本體 2. 保護車的防撞BUMBER 3. 電池 4. 火牛 5. 車CAM玻璃蓋

說明書就係收係呢個CONFIDENTIAL嘅文件夾內 仲有一張黑色背景卡 不過我唔記得左影...

開關係車底 開車前第一件事就係入電 大家留意,當反轉車身入電時,要小心處理,唔係就會傷到車門同定風翼

呢個就係火牛插槽 第一次玩前記得要充2個鐘先呀~

呢個大家一定要CHECK 我乾等左兩個鐘 準備好勁興奮咁開APP玩 點知一試向前直行 發現有少少向左走 以為自己搬運時出左咩事 搞左一輪問番有關單位至知自己傻仔左 冇調整自己架車就玩 原來每架車出廠都會做直線TESTING至少3次 作為專業嘅BATMAN 唔好學我咁衝動XDD

RESET~ 唔使多講啦~

車CAM可以上下微調

更貼心係呢塊玻璃蓋 原來暗藏磁石咖~

一開左POWER會見左燈長著右粒會閃下閃唔使驚 其實左右燈唔同著法係唔同提示 詳情就留意說明書啦

講住咁多先,因為由開箱到而家,已經差唔多用左三個鐘。仲未計之前執屋嘅時間。

好耐都冇開箱開得咁興奮,不過老老實實,好鬼累。下次再POST試車片同其他兩盒。

C U NEXT TIME!

個前轆好似...窄咗好多喎
真係好正,開始燃起我當初睇bb既熱情
好正,期待part two!

∼好快有試玩片睇∼
azraelho2013 發表於 20-6-2015 04:41 PM
個前轆好似...窄咗好多喎

嗯~ 又係喎,真係好窄..感覺好怪:cool:
孫行者 發表於 21-6-2015 06:15 PM
嗯~ 又係喎,真係好窄..感覺好怪

好似話因為遷就搖控轉向改到咁
作品BATMAN粉,呢架一定要有...:!
好正呀,D相搞到我都心郁郁:34:
好正!!!!
這是遙控車嗎?
跟ht的比起來哪個大台??
家裏連ht的都沒位置放了!!
辛苦了~~~~

.

redzerorz 發表於 21-6-2015 10:30 PM
好正!!!!
這是遙控車嗎?
跟ht的比起來哪個大台??

HT 1/6
SOAP STUDIO 1/12