Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年12月 DX超合金魂 鐵甲萬能俠2號

1號好似好似是40週年限定,但笨大改色再出唔出奇,1號當年都要三千,二號唔係貴好多,但對2號無興趣.
為何不複刻SQ-01????????????
ray文 發表於 18-6-2015 12:24 PM
可惜咁巨大真係冇位display...........都係pass多喇...........

恭喜文爺, 又有你心愛嘅萬能俠! 快啲訂喇! {:1_220:}
lukyuet 發表於 23-6-2015 03:38 PM
1號好似好似是40週年限定,但笨大改色再出唔出奇,1號當年都要三千,二號唔係貴好多,但對2號無興趣.

1號出時都未到40週年完全唔關事:67:
準備下訂
然後坐等魔神z改色再販:x
CombattraV 發表於 23-6-2015 04:43 PM
1號出時都未到40週年完全唔關事

DX01係40周年,不過係『сЖ⑦ヮみZ』生誕40周年,而唔係『超合金』40周年...

巧立明目呢家野笨大最耍家...

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=184603
國寶已開訂 日版 34魚找2草
too big .............:no:
諗住等精粉。點知又話應該唔開。孤仔又載左,唯有寄望超人唔好咁快載啦,
之前一號連包裝太巨型,玩一排就放了...
人仔貓 發表於 23-6-2015 07:02 PM
DX01係40周年,不過係『сЖ⑦ヮみZ』生誕40周年,而唔係『超合金』40周年...

巧立明目呢家野笨大最耍 ...

Oh...............thx bro...............:64:
starkit 發表於 24-6-2015 02:06 AM
諗住等精粉。點知又話應該唔開。孤仔又載左,唯有寄望超人唔好咁快載啦,

請問師兄超人訂價幾錢?
[quote]可變戰士 發表於 23-6-2015 04:41 PM
恭喜文爺, 又有你心愛

2號應該唔入喇............等你入..............:34:

ray文 發表於 24-6-2015 12:10 PM
[quote]可變戰士 發表於 23-6-2015 04:41 PM
恭喜文爺, 又有你心愛

連tolete兄都入, 又點少得你吖! :75: