Toysdaily 玩具日報

[詢問] hottoys會唔會出呢條line?

有第二集.         
其實呢Pacific Rim呢套戲,最吸引人地方係巨型機械人打大怪獸,
至於可以出到1/6 figure既人型裝甲應該賣座力不大。
就算套戲紅到出第二集,HT都應該唔會買拉臣去出駕駛員人型。
例: first class, 異形前傳都死響腹中.
以為係大圈仔............
有D ROBOCOP FREE.
chshting 發表於 17-6-2015 10:00 PM
其實呢Pacific Rim呢套戲,最吸引人地方係巨型機械人打大怪獸,
至於可以出到1/6 figure既人型裝甲應該賣 ...

同意 如果Jaeger出1/6 figure應該冇咩人會買
邊有位放:DD

我睇完呢套戲都覺得個機械人設計得好白痴, 駕駛室要靠兩條友來腳踏駕駛, 視覺上可能好得意, 但要駕駛得咁辛苦, 仲要兩條友合作去控制一個機械人, 唉... 算吧啦
所以我睇咗一半就飛咗到最尾快D睇完, 完全唔 make sense...

又令我想起 IRONMAN, 如果有咁高科技用到核能動力, 點解仲要真人親身上陣冒生命危險? 除非當機動遊戲來玩啦 :x 唔 make sense...
唔會,因為冇好大人氣及唔係經典,呢個project搵唔到大錢
carousal 發表於 22-6-2015 01:05 PM
我睇完呢套戲都覺得個機械人設計得好白痴, 駕駛室要靠兩條友來腳踏駕駛, 視覺上可能好得意, 但要駕駛得咁辛 ...

其實睇電影 enjoy 咪得 lo, 唔駛下下講邏輯講穿幫講 bug 既, 仲要睇科幻片wo,
例如外星人來到地球竟然變左架拖頭,一個科學家嬲下又會變左個青BB既巨人,其實呢 d 都系唔 make sense 既啦。
(Pacific Rim 双人驾驶系有原因架,ching 上网搵下啦)
sure not la ht only know batman superman and av
如果出黑人將軍必入講野型到抽筋
hong130 發表於 22-6-2015 10:33 PM
如果出黑人將軍必入講野型到抽筋

係咪佢?  

其實最想佢出呢套戰鬥服:p

我幾年前落去多倫多Pinewood片埸親口問過導演本人,佢一口咬定唔會.不過當年我都有提議過.

係佢勒但想佢出戰鬥服版